E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 #1 Mi4 mesaj göndermiyor hata verip duruyor yardımcı olabilir misiniz?
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 24 Ekim 2016 #21 esatemrah' Alıntı: arkadaşlar sorunu halen çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... 2 mesaj ustte yazdım Hocam. Forumda mı Flash ile nasıl Rom yükleneceği ile ilgili videolu anlatımları mevcuttur. İzleyerek yapabilirsiniz. Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi. Oyla: Oyla 0 Downvote
esatemrah' Alıntı: arkadaşlar sorunu halen çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... 2 mesaj ustte yazdım Hocam. Forumda mı Flash ile nasıl Rom yükleneceği ile ilgili videolu anlatımları mevcuttur. İzleyerek yapabilirsiniz. Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.
E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 hocam beceremedim muhtemelen windows 10 yüzünden bende hard reset atıyorum şimdi umarım olur Oyla: Oyla 0 Downvote
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 24 Ekim 2016 #23 esatemrah' Alıntı: hocam beceremedim muhtemelen windows 10 yüzünden bende hard reset atıyorum şimdi umarım olur Genişletmek için tıkla ... Telefon mi4 'ün hangi modeli? Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi. Oyla: Oyla 0 Downvote
esatemrah' Alıntı: hocam beceremedim muhtemelen windows 10 yüzünden bende hard reset atıyorum şimdi umarım olur Genişletmek için tıkla ... Telefon mi4 'ün hangi modeli? Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.
E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 25 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #24 mi4lte modeli son çare olarak hard reset attım düzeldi sorunun sebebi nedir hiç anlayamadım Oyla: Oyla 0 Downvote