E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 #1 Mi4 mesaj göndermiyor hata verip duruyor yardımcı olabilir misiniz?
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 24 Ekim 2016 #11 esatemrah' Alıntı: nasıl yaspılıyor acaba tam bilmiyorum tarfi eder yada foto koyar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Mesaj Uygulaması > Ayarlar > Mi Mesaj Seçeneğini Kapatın. Mi Hesabı > Mi Mesaj Seçeneğini Kapatın. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Oyla: Oyla 0 Downvote
esatemrah' Alıntı: nasıl yaspılıyor acaba tam bilmiyorum tarfi eder yada foto koyar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Mesaj Uygulaması > Ayarlar > Mi Mesaj Seçeneğini Kapatın. Mi Hesabı > Mi Mesaj Seçeneğini Kapatın. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 mesaj da alamıyor telefon normal mi? Oyla: Oyla 0 Downvote
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 24 Ekim 2016 #13 esatemrah' Alıntı: mesaj da alamıyor telefon normal mi? Genişletmek için tıkla ... Mesajlaşma Uygulaması > Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > SMS Merkezi Numarasını Kontrol Edin. Oyla: Oyla 0 Downvote
esatemrah' Alıntı: mesaj da alamıyor telefon normal mi? Genişletmek için tıkla ... Mesajlaşma Uygulaması > Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > SMS Merkezi Numarasını Kontrol Edin.
E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 onu kontrol etti o duruyor Oyla: Oyla 0 Downvote
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 24 Ekim 2016 #15 esatemrah' Alıntı: onu kontrol etti o duruyor Genişletmek için tıkla ... Hangi sürümü kullanıyorsunuz ? Oyla: Oyla 0 Downvote
esatemrah' Alıntı: onu kontrol etti o duruyor Genişletmek için tıkla ... Hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 beta son sürüm yüklü bugün update den önce başlamış sorun updateden sonra da düzelmedi Oyla: Oyla 0 Downvote
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 24 Ekim 2016 #17 esatemrah' Alıntı: beta son sürüm yüklü bugün update den önce başlamış sorun updateden sonra da düzelmedi Genişletmek için tıkla ... Hocam Mi Flash 64bit ile "Flash All" Seçeneğini Kullanarak Yeniden Flaşlayın. Tüm veriler Silinecektir. Yedek Almayı Unutmayın. Oyla: Oyla 0 Downvote
esatemrah' Alıntı: beta son sürüm yüklü bugün update den önce başlamış sorun updateden sonra da düzelmedi Genişletmek için tıkla ... Hocam Mi Flash 64bit ile "Flash All" Seçeneğini Kullanarak Yeniden Flaşlayın. Tüm veriler Silinecektir. Yedek Almayı Unutmayın.
E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 başka yolu yok mu acaba? Oyla: Oyla 0 Downvote
O osmanali Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Cihazım Xiaomi Mİ4 Yaş 33 Konum ANTALYA Katılım 25 Kasım 2014 Konular 55 Mesajlar 229 Tepkime puanı 43 Puanları 28 24 Ekim 2016 #19 Hocam romu Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir sitesinden elle indirin güncelleyiciden dosyayı göstererek üzerine yükleyin hiçbirşey silinmeden düzelmesi gerek Oyla: Oyla 0 Downvote
Hocam romu Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir sitesinden elle indirin güncelleyiciden dosyayı göstererek üzerine yükleyin hiçbirşey silinmeden düzelmesi gerek
E esatemrah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım esat emrah s Cihazım mi4 Yaş 44 Konum ankara Katılım 24 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #20 arkadaşlar sorunu halen çözemedim yardımcı olur musunuz? Oyla: Oyla 0 Downvote