mi4 kitlendi

• Konbuyu başlatan cnkygt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 2K

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3
Arkadaşlar telefonum bugün geldi 1-2 kurulum yaptım xioami icloud oluşturdum google play'den uygalama atarken takıldı şuan sadece tuşlar çalışıyor dokunmatik kısmı kilitendi . Hard veya soft reset atamadım bilmeden bu aleti ne yaptım çözemedim başına gelen varsa yardım rica ediyorum

turkbey06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi mix ³
Konular
34
Cvp: mi4 kitlendi

Hard ve soft reset atarsan muhtemelen sorun çözülecektir kernel kaynaklı bi sorun olduğunu düşünüyorum

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

turkbey06 pid=10531 dateline=1412849851' Alıntı:
Hard ve soft reset atarsan muhtemelen sorun çözülecektir kernel kaynaklı bi sorun olduğunu düşünüyorum
Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutuyorum. FASTBOOT bölümü açılıyor ama bir türlü o ekranı geçmiyor . Çok uzun süre beklemem mi gerekiyor ? Version değiştirmek istedim kendi sitesindeki bütün linkler hata veriyor

Oyla:

turkbey06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi mix ³
Konular
34

fastboot geldiğinde güç tuşuna basıp menüye girmelisin benim bildiğim kadarıyla

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3

turkbey06 pid=10535 dateline=1412850730' Alıntı:
fastboot geldiğinde güç tuşuna basıp menüye girmelisin benim bildiğim kadarıyla

Develepor'dan stable'a kadar hepsini kurdum ama gel gelelim dokunmatik bir türlü tepki vermiyor. Telefonu kutusundan ben çıkardım kurulumu yaptım çalışırken program kurduktan sonra tepki vermeyi kesmesi çok saçma geliyor. Wibe data ve user dahil onlarıda gerçekleştirdim

Oyla:

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
RE:

Merhabalar @cnkygt son mesajınızdan anladığım rom kurmayı zaten denemişsiniz sanıyorum sizin telefondaki sıkıntı donanımsal zira geçtiğimiz yıl aynı hata ile yeni aldığım ve kutusundan kendim çıkardığım s4'te karşılaşmıştım ve cihazı değiştirmiştim mecburen fakat eğer sıfırdan fastboot veya recovery üzerinden rom kurmadıysanız size tavsiyem sıfırdan bir kurulum yapın.
Umarım sorununuz çözülür :)

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3

12dyl1983 pid=10545 dateline=1412860149' Alıntı:
Merhabalar @cnkygt son mesajınızdan anladığım rom kurmayı zaten denemişsiniz sanıyorum sizin telefondaki sıkıntı donanımsal zira geçtiğimiz yıl aynı hata ile yeni aldığım ve kutusundan kendim çıkardığım s4'te karşılaşmıştım ve cihazı değiştirmiştim mecburen fakat eğer sıfırdan fastboot veya recovery üzerinden rom kurmadıysanız size tavsiyem sıfırdan bir kurulum yapın.
Umarım sorununuz çözülür :)
@12dyl1983 Zaten bende şans olsa  :+_+: Telefona recovery üzerinden bir türlü kurulum gerçekleştiremedim uygun version indirmeme ismini update.zip yapmama rağmen bir türlü dosyayı görmüyor kabul etmiyor. Fastboot üzerinden develepor ve stable olmak üzere eski ve yeni sürümler denedim hepsinde aynı sonuç karşıma çıktı . xiaomi icloud ile uğraşırken acaba telefonumu kitledim ama sitesinde gezdim baktım öyle bir seçenekte göremedim .  Recovery üzerinden kurmayı denerken nasıl bir yol izlemeyelim ? Yurtdışı forumuna'da yazamıyorum uyumsuzluk hatası diyip duruyor. Sizin üyeliğiniz var ise yardımcı olma şansınız mı

Oyla:

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Ses açma ve güç tuşu ile recovery modunda başlatıp wipe cache yapın telefon açılacaktır. Fastboot modu sadece "Fastboot rom" kurmak ve bazı komutları uygulamak içindir.

Fastboot rom mi flash programı ile kurulur.

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3

proton252 pid=10549 dateline=1412862955' Alıntı:
Ses açma ve güç tuşu ile recovery modunda başlatıp wipe cache yapın telefon açılacaktır. Fastboot modu sadece "Fastboot rom" kurmak ve bazı komutları uygulamak içindir.

Fastboot rom mi flash programı ile kurulur.
Konu ismi heyecan ve sinirle yanlış olmuş ama olay farklı. Telefon açık ama ekran çalışırken artık çalışmıyor . Çalışmamaya başlamasıda program kurarken ve bulut hesabıyla uğraşırken bir anda olmuş olması .Fastboot ile dev ve stab yazılımlar denedim sorunu çözemedim. Recovery mod'da yazılım kurduramadım onunla uğraşıyorum. Tek ricam yurtdışı forumuna üyelik ile ilgili problem yarattığı için girememiş olmam oradan sorunumu dile getirmeniz

Oyla:

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Fastboot romu kurdunuzmu kurmadınızmı?
Fastboot rom Kurduğunuz halde duzelmediyse donanım sorunudur recovery üzerinden kuracağınız rom sorunu çözmez.
Resmi foruma yazacak kadar ing. bilmiyorum.

Oyla:
Üst Alt