mi4 kitlendi

• Konbuyu başlatan cnkygt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 2K

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3
Arkadaşlar telefonum bugün geldi 1-2 kurulum yaptım xioami icloud oluşturdum google play'den uygalama atarken takıldı şuan sadece tuşlar çalışıyor dokunmatik kısmı kilitendi . Hard veya soft reset atamadım bilmeden bu aleti ne yaptım çözemedim başına gelen varsa yardım rica ediyorum

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3
Cvp: mi4 kitlendi

proton252 pid=10551 dateline=1412863783' Alıntı:
Fastboot romu kurdunuzmu kurmadınızmı?
Fastboot rom Kurduğunuz halde duzelmediyse donanım sorunudur recovery üzerinden kuracağınız rom sorunu çözmez.
Resmi foruma yazacak kadar ing. bilmiyorum.
Fastboot ve biraz öncede recovery modundayken kurmayı başardım eski ve yeni dev ve stable sürümler kurdum hepsinde sonuç aynı . Ekran açılıyor herhangi bir problem yok ama ne alttaki tuşlar nede dokunmatik kısmı herhangi bir tepki vermiyor . Ne tarz bir donanımsal bir sorun olabilir sizce ? 1-2 saat sıkıntısız kullandım bir anda devre dışı kaldı telefon herhangi bir şey olmadan . Yabancı forum için ben yazsam siz yayınlasanız olmaz mı ?

Oyla:

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Bağlantı filmlerinde problem olabilir, net bir şey söylemek zor.

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3

proton252 pid=10556 dateline=1412864611' Alıntı:
Bağlantı filmlerinde problem olabilir, net bir şey söylemek zor.

miui'nun çinçe bir programını kurdum ordan telefonu kontrol etme şansı falan var sanırım çünkü direk teamviewer gibi telefon ekranı karşıma çıkıyor oradanda mouse ile telefonu kontrol edemiyorum hareketsiz kalmaya devam ediyor .

Oyla:

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
RE:

Hocam sizin cihazınız "WCDMA" değilmi yanlış bir versiyon gönderilmiş olmasın size ?
Bunu belirlemek için şu anda yapabileceğiniz kutu üzerinden iyice kontrol etmek aklıma başka bir şey gelmiyor malesef :(

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3

12dyl1983 pid=10618 dateline=1412962911' Alıntı:
Hocam sizin cihazınız "WCDMA" değilmi yanlış bir versiyon gönderilmiş olmasın size ?
Bunu belirlemek için şu anda yapabileceğiniz kutu üzerinden iyice kontrol etmek aklıma başka bir şey gelmiyor malesef :(

Yok hocam wcdma kutu üzerinde belirtiyor. Bugün cyanogenmod denedim . sistem 1-2 formatlayıp fastboot ile denedim yok olmuyor . sıkıntı ne kadar kabul etmek istemesemde donanımsal sanırım .Geri göndermek istemiyorum ama başka bir çaremde kalmıyor teknik servisler ile görüştüm açıp bakmadan birşey diyemeyiz diyip duruyorlar açılıpta yapılamazsa iadeside mümkün olmayacak . Evrensel foruma kayıt olayını çözdüm bir konuda oraya açtım ama son çırnıpışlar

Oyla:

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42

cnkygt pid=10619 dateline=1412964090' Alıntı:

Yok hocam wcdma kutu üzerinde belirtiyor. Bugün cyanogenmod denedim . sistem 1-2 formatlayıp fastboot ile denedim yok olmuyor . sıkıntı ne kadar kabul etmek istemesemde donanımsal sanırım .Geri göndermek istemiyorum ama başka bir çaremde kalmıyor teknik servisler ile görüştüm açıp bakmadan birşey diyemeyiz diyip duruyorlar açılıpta yapılamazsa iadeside mümkün olmayacak . Evrensel foruma kayıt olayını çözdüm bir konuda oraya açtım ama son çırnıpışlar

Cyanogen veya diğer "custom" romlar fastboot ile kurulmaz. Fastboot romları fabrika yazılımı olarak tabir edilen romlardır. Xiaomi'nin hazırladığı fastboot romlar eski sürümlerde .exe, yeni sürümlede .tgz uzantısına sahiptir. Zip uzantılı rom arşivleri sadece recovery üzerinden kurulur.

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3

proton252 pid=10697 dateline=1413043735' Alıntı:
cnkygt pid=10619 dateline=1412964090' Alıntı:

Cyanogen veya diğer "custom" romlar fastboot ile kurulmaz. Fastboot romları fabrika yazılımı olarak tabir edilen romlardır. Xiaomi'nin hazırladığı fastboot romlar eski sürümlerde .exe, yeni sürümlede .tgz uzantısına sahiptir. Zip uzantılı rom arşivleri sadece recovery üzerinden kurulur.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler bende zaten cwm üzerinden cyanogenmod'un kurulumunu yaptım . Anlatmak istediğim sorunun yazılımsal değilde donanım kaynaklı olduğu gezmediğim forum konuşmadığım türk yabancı kalmadı ama kimse bu konuda yapabilecek bir şey bulamadı herkes yazılımsal konusunda hem fikir ama ortada denenmemiş sürüm kalmadı ne yaptıysam yapayım hiç bir şekilde dokunmatik ekran ve tuşlar tepki vermiyor. Satıcı'da zor inandı olmaz öyle şey şu yazılımı denesene diye link gönderiyordu :+_+: . En sonunda inandırdım gönder yenisini yollayalım dedi . 1-2 Ay daha telefonsuz kaldım yok yere

Oyla:

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Geçmiş olsun. Gerçekten çok sinir bozucu bir şey alınan yeni ürünün arıza vermesi...

Oyla:

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4

Geçmiş olsun üzücü bir durum . telefonun orjinal olup olmadigi kontrol edildi dimi?

Oyla:

cnkygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk YİGİT
Cihazım
Mİ 4 64 GB
Konular
3

yükselmetin pid=10735 dateline=1413118959' Alıntı:
Geçmiş olsun üzücü bir durum .  telefonun orjinal olup olmadigi kontrol edildi  dimi?

Kurmayı denediğim her yazılımı kurabildim miflash,mimanager hepsi telefonu mi4 64 gb olarak görüyordu .Cwm manager kurdum zaten kendi üstündeki mi recovery ve fastboot aktif olarak çalışıyordu . Daha başka bir test yapmaya telefon fırsat vermiyordu . Bugünde geri gönderimini gerçekleştirdim

Oyla:
Üst Alt