- Adım
- oğulcan
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: mi4 kablosuz bekleniyor
bende indirme esnasında cıkan uygulama bu ve sanırım bundan bahsediyorsunuz ancak bu programın yetki ve komutlarını değiştiremiyorum ayar ayrıntılarına girilmiyor o kısımlar donuk gözüküyorcantara pid=9732 dateline=1411383047' Alıntı:ogulbulut pid=9727 dateline=1411379470' Alıntı:Peki böyle bir uygulamanın bende olmama ihtimali var mı ? eğer yoksa bu sorun nasıl düzelecek cünkü telefonda gözüken tüm uygulamalarda, indirmeler downloads benzeri hiç bir uygulama yok sadece download manager var 1.15 mb lik bir uygulama, ondada hiç bir ayarı değiştiremiyorum donuk gözüküyor ayalarcantara pid=9723 dateline=1411370333' Alıntı:Hocam bu yaptığınız ayar aylık veri kullanımızı denetlemeniz için...
İndirmeler uygulamasına girin. (bu tıpkı müzik, hesap makinesi gibi ayrı bir uygulama, telefon ana ekranınızda bir yerlerde (veya bir klasör içinde) duruyor olması lazım.) Uygulamaya girdiğinizde sağ üst köşede ayar simgesi göreceksiniz. O simgeye tıklayın. Alt kısımdaki rakamları kaydırarak en sondaki sınırsız seçeneğini seçin sorununuz çözülecektir.
Hocam her hangi bir şey indirin. Bildirim çubuğunda indirme simgesini göreceksiniz. Çubuğu aşağı kaydırın ve indirme'ye tıklayın. Açılan pencere indirmeler uygulamasıdır. Oradan yine yukarıda bahsettiğim şekilde ayarı yapabilirsiniz.