- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
evet bende o dediğin sürüm var fakat data usage limiti ne yaparsam yapayom sorun düzelmiyorhilmi pid=9665 dateline=1411298979' Alıntı:Miui hangi versiyon.
Araçların içinde(pusula hesap makinesi olan klasör) indirmeler uygulaması oradan ayarlar mobil veri sınırlaması onu ayarlaman gerekir.
chatin_62 pid=9670 dateline=1411303013' Alıntı:@ogulbulut kendi ekran görüntünüzü buraya koyabilir misiniz?
ogulbulut pid=9694 dateline=1411322407' Alıntı:chatin_62 pid=9670 dateline=1411303013' Alıntı:@ogulbulut kendi ekran görüntünüzü buraya koyabilir misiniz?
Peki böyle bir uygulamanın bende olmama ihtimali var mı ? eğer yoksa bu sorun nasıl düzelecek cünkü telefonda gözüken tüm uygulamalarda, indirmeler downloads benzeri hiç bir uygulama yok sadece download manager var 1.15 mb lik bir uygulama, ondada hiç bir ayarı değiştiremiyorum donuk gözüküyor ayalarcantara pid=9723 dateline=1411370333' Alıntı:ogulbulut pid=9694 dateline=1411322407' Alıntı:chatin_62 pid=9670 dateline=1411303013' Alıntı:@ogulbulut kendi ekran görüntünüzü buraya koyabilir misiniz?
Hocam bu yaptığınız ayar aylık veri kullanımızı denetlemeniz için...
İndirmeler uygulamasına girin. (bu tıpkı müzik, hesap makinesi gibi ayrı bir uygulama, telefon ana ekranınızda bir yerlerde (veya bir klasör içinde) duruyor olması lazım.) Uygulamaya girdiğinizde sağ üst köşede ayar simgesi göreceksiniz. O simgeye tıklayın. Alt kısımdaki rakamları kaydırarak en sondaki sınırsız seçeneğini seçin sorununuz çözülecektir.
ogulbulut pid=9727 dateline=1411379470' Alıntı:Peki böyle bir uygulamanın bende olmama ihtimali var mı ? eğer yoksa bu sorun nasıl düzelecek cünkü telefonda gözüken tüm uygulamalarda, indirmeler downloads benzeri hiç bir uygulama yok sadece download manager var 1.15 mb lik bir uygulama, ondada hiç bir ayarı değiştiremiyorum donuk gözüküyor ayalarcantara pid=9723 dateline=1411370333' Alıntı:Hocam bu yaptığınız ayar aylık veri kullanımızı denetlemeniz için...
İndirmeler uygulamasına girin. (bu tıpkı müzik, hesap makinesi gibi ayrı bir uygulama, telefon ana ekranınızda bir yerlerde (veya bir klasör içinde) duruyor olması lazım.) Uygulamaya girdiğinizde sağ üst köşede ayar simgesi göreceksiniz. O simgeye tıklayın. Alt kısımdaki rakamları kaydırarak en sondaki sınırsız seçeneğini seçin sorununuz çözülecektir.
ogulbulut' Alıntı:chatin_62 pid=9670 dateline=1411303013' Alıntı:@ogulbulut kendi ekran görüntünüzü buraya koyabilir misiniz?
cihazı çine giden bi arkadaşıma aldırdım şu sorun hariç gayet memnunumserefemın pid=9737 dateline=1411389351' Alıntı:kardeş mi4 ü nerden aldın acaba ben de almayı düşünüyorum ama Türkiye’ye gelmedi deniyor, nerden ve nasıl aldığını yazarsan çok makbule geçer. Bi de memnun musun
cantara pid=9732 dateline=1411383047' Alıntı:ogulbulut pid=9727 dateline=1411379470' Alıntı:Peki böyle bir uygulamanın bende olmama ihtimali var mı ? eğer yoksa bu sorun nasıl düzelecek cünkü telefonda gözüken tüm uygulamalarda, indirmeler downloads benzeri hiç bir uygulama yok sadece download manager var 1.15 mb lik bir uygulama, ondada hiç bir ayarı değiştiremiyorum donuk gözüküyor ayalarcantara pid=9723 dateline=1411370333' Alıntı:Hocam bu yaptığınız ayar aylık veri kullanımızı denetlemeniz için...
Hocam her hangi bir şey indirin. Bildirim çubuğunda indirme simgesini göreceksiniz. Çubuğu aşağı kaydırın ve indirme'ye tıklayın. Açılan pencere indirmeler uygulamasıdır. Oradan yine yukarıda bahsettiğim şekilde ayarı yapabilirsiniz.