Yardım mi4 ekranı değiştirdim şebeke çekmiyor????

PLEX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
ss
Konular
6
arkadaşlar arefe günü telefon yere düştü üstünde koruyucu cam kırılmadı ekran kırıldı.bulunduğum yerde bakmadığım telefoncu kalmadı ekran bulamadım.internetten sipariş ettim bayramda kargolar kapalı olduğu için 9 gün beklemek zorunda kaldım.bugün ekran elime geldi hemen gittim telefoncuya ekranı zorda olsa değiştirttim.tam herşey yoluna girdi diye sevinirken eve geldim baktım sim kart takmam rağmen şebeke çekmiyor.sim kartı görüyor ama sinyal yok.aslında bu telefon maceramın kısa özeti detayını anlatsam roman olur.yarın tekrar telefoncuya gitmek zorundayım ama çözebileceğini zannetmiyorum.sizce anten kablosunu yanlış takmış olabilirmi?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Büyük ihtimal anten kablosundan kaynaklıdır.

Oyla:

PLEX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
ss
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kırıkken hiç bir sorun yoktu şebekede.dokunmatiği tamamen bozuldu çağrı geliyor ama çevaplayamıyordum.şimdi dokunmadık düzeldi çağrı gönderemiyorum :)

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
büyük ihtimalle ya anten kablosunu takmadı (unuttu) . ya da cihazı açarken yada birleştirirken kablo zarar gördü

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
arkadaşlar arefe günü telefon yere düştü üstünde koruyucu cam kırılmadı ekran kırıldı.bulunduğum yerde bakmadığım telefoncu kalmadı ekran bulamadım.internetten sipariş ettim bayramda kargolar kapalı olduğu için 9 gün beklemek zorunda kaldım.bugün ekran elime geldi hemen gittim telefoncuya ekranı zorda olsa değiştirttim.tam herşey yoluna girdi diye sevinirken eve geldim baktım sim kart takmam rağmen şebeke çekmiyor.sim kartı görüyor ama sinyal yok.aslında bu telefon maceramın kısa özeti detayını anlatsam roman olur.yarın tekrar telefoncuya gitmek zorundayım ama çözebileceğini zannetmiyorum.sizce anten kablosunu yanlış takmış olabilirmi?
Anten kablosu çok hassas. İncecik bir kablo ve içinde 2 uç var. Çok iyi dikkat edilmezse çıkartırken kablo zarar görüyor. Bu da şebekenin çekmemesi sonucunu doğuruyor. SIM kartını görmesi bunu gösteriyor.

Oyla:

PLEX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
ss
Konular
6
Anten kablosu çok hassas. İncecik bir kablo ve içinde 2 uç var. Çok iyi dikkat edilmezse çıkartırken kablo zarar görüyor. Bu da şebekenin çekmemesi sonucunu doğuruyor. SIM kartını görmesi bunu gösteriyor.
anten kablosu hasar görmüş olabilirmi.yoksa yanlış bağlanntı yapılmıştır

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
anten kablosu hasar görmüş olabilirmi.yoksa yanlış bağlanntı yapılmıştır
Evet, belirtiler anten kablosunu gösteriyor. Ya hasar görmüş yada yerine takılmamış.

Oyla:

PLEX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
ss
Konular
6
Evet, belirtiler anten kablosunu gösteriyor. Ya hasar görmüş yada yerine takılmamış.
mi4 yedek parça bulmak zor ekranı internetten geitrdim.zannetmiyorum telefoncuda anten kablosu olacağı.türkiyede internet üzerinden satış yapan yer varmıdır.

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Kardeş telefoncuya git. Tekrar açtır telefonu. Ana karttan şarj soketlerinin olduğu yere anten kablosu geliyor. Muhtemelen kopmuştur yada düzgün otutturamamıştır. Ekranın sağ tarafından geçer. İncecik bir kablo zaten.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
mi4 yedek parça bulmak zor ekranı internetten geitrdim.zannetmiyorum telefoncuda anten kablosu olacağı.türkiyede internet üzerinden satış yapan yer varmıdır.
Yedek parça olarak bulabileceğinizi sanmıyorum. Başka telefonların kabloları denenebilir. Aynı boyda olması yeterli. Bunu yapan kişinin bir şekilde halletmesi gerekiyor. Sonuçta işi yapan ve kablodan ise kabloyu kopartan o.
Ayrıca öncelikle yerine oturup oturmadığı kontrol edilmeli. Belki konnektör oturmamıştır.

Oyla:
Üst Alt