Orijinal 2.el mi4 ekran arıyorum. Konu altına mesaj atabilirsiniz.
F farbi Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Faruk Cihazım XİAOMİ Mİ6 Yaş 45 Konum ORDU Katılım 4 Şubat 2016 Konular 1 Mesajlar 79 Tepkime puanı 48 Puanları 18 23 Ekim 2017 #1 Orijinal 2.el mi4 ekran arıyorum. Konu altına mesaj atabilirsiniz.
enjoy_mi Ya Sabur.... Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yiğit Ali Cihazım Mi 8 SE Meslek Memur Yaş 41 Konum Ankara Katılım 7 Mayıs 2017 Konular 13 Mesajlar 679 Tepkime puanı 129 Puanları 58 25 Ekim 2017 #2 farbi' Alıntı: Orijinal 2.el mi4 ekran arıyorum. Konu altına mesaj atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... cıkma bulman zor hocam.. A+ mevcut elimde saygılar
farbi' Alıntı: Orijinal 2.el mi4 ekran arıyorum. Konu altına mesaj atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... cıkma bulman zor hocam.. A+ mevcut elimde saygılar
F farbi Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Faruk Cihazım XİAOMİ Mİ6 Yaş 45 Konum ORDU Katılım 4 Şubat 2016 Konular 1 Mesajlar 79 Tepkime puanı 48 Puanları 18 27 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 enjoy_mi' Alıntı: cıkma bulman zor hocam.. A+ mevcut elimde saygılar Genişletmek için tıkla ... Değişim hariç sadece ekran fiyatı nedir ustam?
enjoy_mi' Alıntı: cıkma bulman zor hocam.. A+ mevcut elimde saygılar Genişletmek için tıkla ... Değişim hariç sadece ekran fiyatı nedir ustam?
enjoy_mi Ya Sabur.... Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yiğit Ali Cihazım Mi 8 SE Meslek Memur Yaş 41 Konum Ankara Katılım 7 Mayıs 2017 Konular 13 Mesajlar 679 Tepkime puanı 129 Puanları 58 27 Ekim 2017 #4 farbi' Alıntı: Değişim hariç sadece ekran fiyatı nedir ustam? Genişletmek için tıkla ... kargo dahil 135 TL hocam MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
farbi' Alıntı: Değişim hariç sadece ekran fiyatı nedir ustam? Genişletmek için tıkla ... kargo dahil 135 TL hocam MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi