Cihazım mi4 LTE-CU 3 GB model gördüklerim.
Google play hatası geldi güncelle diye ama bildirime bastığınızda güncelleme olayı yok playde.Bildirimi kaldırdım bir daha geldi kaldırdım bu sefer ortada yok

mi4 de sayfa açılışlarına animasyonlar gelmiş değişik.Ayarlarda iphone gibi sanal tuş ekleme yeri var ek ayarlada kısayol menü.Ram daha az tüketiyor ilk kurduğumda 2 gb boştaydı.Kişilere gruplama gelmiş yada rengi yeşil olmuş

Mi taşıyıcı diye birşey vardaha önce görmemiştim sanırım mi cihazar arası iletişim için (ek ayarlarda)Sürüm 4.4 den 6.0.1 e çıktı
Sayfalar hızlı açılıyor ama bu hızlı açılışa binayen beyaz ekran geliyor yarım sn.Uygulamalar telefonun kendı uygualamaları biraz daha hızlı ama sahibinden gibi uygulamalarda hızlı açılacam diye yine beyaz ekran geliyor yarım sn 1 sn kadar.Yüklemede 3 kere restart yaptık.Kameraya balık gözü gelmiş.Whatsappda değişiklikler var ve eskisinden ağır açılıyor.Mesajlarda isim arama kısmında 3-5 kere bastığında algılama olayı çözülmüş.Arama sonlandıktan sonra gelen sıyah ekran yok olmuş hemen menü geliyor.Genel anlamda sizde durumlar nasıl.