- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Re: RE: Cvp: Mİ3 Stok Recovery İle Rom Kurma
Görüldüğü kadarıyla damdan düşen başka bir arkadaş yok.
Kusura bakmayın sanki siz çözümü aramıyorsunuz, ben zorla size birşeyler yaptırmak istiyormuşum gibi bir duruma döndü. Ben de durumu anlamaya çalışıyorum. Benim anlayabildiğim kadarıyla, 4 yıllık bildiklerimin üstünü çizmek zorunda kalıyorum. Bu nedenle de sizin özelinizde kendimi sorguluyorum. Bu kadar basit bir durumun bu haddeye gelmesini ben anlayamıyorum.
Es File Explorer'ı biliyorum. Ama zaten sistem, data v.b. Partisyonlarla bir işimiz yok. Kendi dosya yöneticisi de yeterli zaten. Şu anda mesaj yazdığım Tablette de MIUI yüklü ve sdkart'ı kendi dosya yöneticisi ile çok basit görebiliyorum ki zaten böyle olmalı. Ayrıca binlerce dosya yöneticisinden hangisi olursa olsun hepsiyle birkaç saniyede bu dosyayı sdkart'a kopyalayabilmeniz gerekir. Benim yukarda resmini paylaştığım gibi bir dosya yöneticisi değil mi? Hoş EsFile Explorer da olsa birşey farketmiyor. İşte sdkart denen yer burası. Program açıldığında ilk burası geliyor.
Lütfen dosya yöneticisinin bir görüntüsünü koyabilir misiniz?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
KirkLee' Alıntı:undefined pid=3815 dateline=1403415262' Alıntı:Es dosya yönetici ile aynı ama ben aynı zamanda Es dosya yöneticisini'de kuruyorum. Kendi dosya yöneticisi, tek farkı es dosya yöneticisi sistem için ayrılan bölümü görebiliyorken kendi dosya yöneticisi (Explorer) onu göstermiyor onun harici aynı program. Nasrettin hoca misali bana "Damdan düşen biri lazım" daha önce mi3 kurulum yapmış biri yardımcı olabilir, normal bir andorid kurulumunda Root ve Recovery işleminden sonra sıkıntısız rom kurulabiliyor ama MIUI sistem biraz farklı çalışıyor ve sistemi kurabilecegim 2 bölüm çıkıyor boot menü biraz değişik şimdilik damdan düşen birini bulacagız.:yorumsuz:KirkLee pid=3815 dateline=1403415262' Alıntı:@chatin_62 mi3'de atabileceğiniz tek yer var bu neden ile farklı bir yere atamam. ilgili yanıtınız için teşekkürler eminim küçük bir yeri atlıyorumdur.
Görüldüğü kadarıyla damdan düşen başka bir arkadaş yok.
Kusura bakmayın sanki siz çözümü aramıyorsunuz, ben zorla size birşeyler yaptırmak istiyormuşum gibi bir duruma döndü. Ben de durumu anlamaya çalışıyorum. Benim anlayabildiğim kadarıyla, 4 yıllık bildiklerimin üstünü çizmek zorunda kalıyorum. Bu nedenle de sizin özelinizde kendimi sorguluyorum. Bu kadar basit bir durumun bu haddeye gelmesini ben anlayamıyorum.
Es File Explorer'ı biliyorum. Ama zaten sistem, data v.b. Partisyonlarla bir işimiz yok. Kendi dosya yöneticisi de yeterli zaten. Şu anda mesaj yazdığım Tablette de MIUI yüklü ve sdkart'ı kendi dosya yöneticisi ile çok basit görebiliyorum ki zaten böyle olmalı. Ayrıca binlerce dosya yöneticisinden hangisi olursa olsun hepsiyle birkaç saniyede bu dosyayı sdkart'a kopyalayabilmeniz gerekir. Benim yukarda resmini paylaştığım gibi bir dosya yöneticisi değil mi? Hoş EsFile Explorer da olsa birşey farketmiyor. İşte sdkart denen yer burası. Program açıldığında ilk burası geliyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Lütfen dosya yöneticisinin bir görüntüsünü koyabilir misiniz?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk