- Adım
- Velid Kaya
- Cihazım
- Mİ 8 6/128
- Meslek
- Eczacı Teknisyeni
- Konular
- 17
Bu yazımızda size orjinal recovery üzerinden rom kurmayı anlatmaya çalışacağım.
Yine bu yazının orjinalini
Uyarı aşağıdaki işlemleri uygulamanız sonucu oluşacak sorunlardan şahsım ve miuitürkiye.net sorumlu tutulamaz.
1.Adım
Öncelikle yine diğer yöntemlerde olduğu gibi rom dosyasını aşağıdaki link'ten indiriyoruz.
İndirdiğimiz rom dosyasının adını bilgisayarda "Update.zip" olarak değiştiriyoruz.
Daha sonra adını değiştirdiğimiz rom dosyasını direk olarak telefonun ana dizinine kopyalıyoruz.
2.Adım
Şimdi yapmamız gereken cihazımızı recovery moduna almak.Bunun için 2 yol var :
1.yol
"Güncelle" uygulamasını açıp seçeneklerden "recovery modunda başlat" veya "reboot to recovery mode"seçeneğine tıklamak.
2.yol
Telefonu kapatıp aynı anda ses açma ve güç tuşlarına basıyoruz recovery ekranı karşımız çıkana kadarda bırakmıyoruz.
3.Adım
Recovery menüsüne girince karşımıza ilk olarak dil seçim ekranı çıkacak.
Dili ingilizce olarak seçip asıl menüye giriyoruz.Menüde ilerlemek için ses tuşlarını seçim yapmak için güç tuşunu kullanıyoruz.
Daha sonra "Update from zip" deyip adını değiştirip kopyaladığımız rom dosyasını seçerek güncelleme işlemini başlatıyoruz.Yeni romu hangi sisteme kurduysanız 1 veya 2 o sistemi seçerek cihazımızı açıyoruz.
Hepsi bu
Yine bu yazının orjinalini
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresinde bulabilirsiniz.Uyarı aşağıdaki işlemleri uygulamanız sonucu oluşacak sorunlardan şahsım ve miuitürkiye.net sorumlu tutulamaz.
1.Adım
Öncelikle yine diğer yöntemlerde olduğu gibi rom dosyasını aşağıdaki link'ten indiriyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirdiğimiz rom dosyasının adını bilgisayarda "Update.zip" olarak değiştiriyoruz.
Daha sonra adını değiştirdiğimiz rom dosyasını direk olarak telefonun ana dizinine kopyalıyoruz.
2.Adım
Şimdi yapmamız gereken cihazımızı recovery moduna almak.Bunun için 2 yol var :
1.yol
"Güncelle" uygulamasını açıp seçeneklerden "recovery modunda başlat" veya "reboot to recovery mode"seçeneğine tıklamak.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2.yol
Telefonu kapatıp aynı anda ses açma ve güç tuşlarına basıyoruz recovery ekranı karşımız çıkana kadarda bırakmıyoruz.
3.Adım
Recovery menüsüne girince karşımıza ilk olarak dil seçim ekranı çıkacak.
Dili ingilizce olarak seçip asıl menüye giriyoruz.Menüde ilerlemek için ses tuşlarını seçim yapmak için güç tuşunu kullanıyoruz.
Daha sonra "Update from zip" deyip adını değiştirip kopyaladığımız rom dosyasını seçerek güncelleme işlemini başlatıyoruz.Yeni romu hangi sisteme kurduysanız 1 veya 2 o sistemi seçerek cihazımızı açıyoruz.
Hepsi bu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir