Mİ3 İMEİ DEĞİŞTİRME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetagirdas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Cihazım
XIAOMI MI3
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. elimde xiaomi mi3 tegra 4 versiyonu var. imei sini değiştirmek istiyorum. imei değiştirme konusunda yardımcı olabişecek var mı?

Mİ3 İMEİ DEĞİŞTİRME

emrearslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi3wcdma
Konular
12
Cvp: Mİ3 İMEİ DEĞİŞTİRME

mehmetagirdas pid=5209 dateline=1404851606' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. elimde xiaomi mi3 tegra 4 versiyonu var. imei sini değiştirmek istiyorum. imei değiştirme konusunda yardımcı olabişecek var mı?

Mİ3 İMEİ DEĞİŞTİRME

mumkun olmuyor dıye bılıyorum mı3 lerde xıaomı ler ımeı degıstırmeye kapalı .kodları gırdıgınde secenek aktıf degıl

mehmetagirdas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Cihazım
XIAOMI MI3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hiçbir şekilde değişmiyor mu?

muratoktay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1

malesef bu işlemci türlerinde mümkün değil. tek seçeneğiniz pasaport ile kayıt ettirmek.

mehmetagirdas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Cihazım
XIAOMI MI3
Konular
3

Bilseydim almazdım telefonu(

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Arkadaşlar bir hatırlatma yapmak isterim. Bildiğiniz gibi imei değiştirmek ilegal bir durum. Bu yüzden şimdilik Mi3 de bu işlemi yapmak mümkün olmasa dahi ilegal yollardan imei değiştirme ile ilgili bilgi paylaşımını uygun görmüyoruz.

mehmetagirdas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Cihazım
XIAOMI MI3
Konular
3

Mi3 kullanan arkadaşların hepsi pasaport kaydı mı yaptırdı? bilgisi olan varsa özelden yardım ederseniz çok mutlu olurum. teşekkürler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

mehmetagirdas pid=5254 dateline=1404899092' Alıntı:
Mi3 kullanan arkadaşların hepsi pasaport kaydı mı yaptırdı? bilgisi olan varsa özelden yardım ederseniz çok mutlu olurum. teşekkürler
Daha nasıl yazılacak bilmiyorum. MI3'lerde IMEI değiştirme ya-pı-la-mı-yor. Sizin almaya pişman olmanız aynı şeyleri defalarca sormanızı gerektirmiyor. Tabiki bunu kullanan herkes pasaport kaydı yaptırdı. IMEI değişmiyen bir cihaz başka türlü nasıl kullanılacak? 
Ayrıca @Ethnic arkadaşımız da açıkça belirtmiş. Değişiyor olsa bile buradan buna ulaşmanız mümkün değil.

mehmetagirdas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Cihazım
XIAOMI MI3
Konular
3

Senin nerene batti benim bu sorulari sormam? Madem hosuna gitmiyor konuya girmek zornda degilsin. Kendi isine bakchatin_62 pid=5261 dateline=1404916074' Alıntı:
mehmetagirdas pid=5254 dateline=1404899092' Alıntı:
Daha nasıl yazılacak bilmiyorum. MI3'lerde IMEI değiştirme ya-pı-la-mı-yor. Sizin almaya pişman olmanız aynı şeyleri defalarca sormanızı gerektirmiyor. Tabiki bunu kullanan herkes pasaport kaydı yaptırdı. IMEI değişmiyen bir cihaz başka türlü nasıl kullanılacak? 
Ayrıca @Ethnic arkadaşımız da açıkça belirtmiş. Değişiyor olsa bile buradan buna ulaşmanız mümkün değil.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430

Forum kuralları

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
[font=Verdana, Arial, sans-serif]ve

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

[font=Verdana, Arial, sans-serif]uyarınca konu kilitlenmiş ve forum kurallarını ihlal eden kullanıcılara cezai yaptırım uygulanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt