Mi3/4 Global Stable Rom Çıktı

ahmet70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi4
Konular
1
Merhabalar, şu an haftalık beta olan güncelleme üzerine kurulum yapabiliyor muyuz? kararlı rom da temiz kurulum nasıl yapabiliriz? arkadaşlar yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Merhabalar, şu an haftalık beta olan güncelleme üzerine kurulum yapabiliyor muyuz? kararlı rom da temiz kurulum nasıl yapabiliriz? arkadaşlar yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.

Beta üzerinden de kurulum yapabilirsiniz fakan bu temiz bi kurulum olmayacaktır. Temiz kurulum yqpmakbiçin wipe/cache işlemlerini yapmanız gerekir.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Bu müziğin olması şart değil bu normal bi albüm kapağı. Müzikçaların kilit ekranında gözükmesini kapatırsan düzelir :)
Rom üzerinde yüklü müzik uygulamasını kaldırdığımdan Sistem Uygulamaları listesinde ve bildirim ayarlarında Müzik yok. O nedenle kilit ekranı bildirimlerini durduramadım ama sadece 5 uygulamaya izin verdim ve içlerinde müzikle ilgili bir şey yok. Bakalım düzelecek mi?

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Rom üzerinde yüklü müzik uygulamasını kaldırdığımdan Sistem Uygulamaları listesinde ve bildirim ayarlarında Müzik yok. O nedenle kilit ekranı bildirimlerini durduramadım ama sadece 5 uygulamaya izin verdim ve içlerinde müzikle ilgili bir şey yok. Bakalım düzelecek mi?

Herhangi bir müzik uygulaması kullanmıyor musunuz?

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Spotify de gorsel oluştururu. Kapattıysanız sorun olmaz.
Tüm ayarlar kapalı ama görseli hala görüyorum. Bazen tuş kilidini açmama dahi izin vermiyor. Güncellemeden sonra iyi olan tek şey pil ömrünün nispeten iyileşmesi. Bunun dışında animasyonlar kapalı olmasına rağmen hala bir sürü saçma sapan geçiş animasyonu var ve geçişleri ciddi anlamda yavaşlatıyorlar. Bu kadar merakla beklediğim bu güncellemenin bu kadar rezil olması çok üzücü. Mail bildirim seslerim, mesaj iletildi seslerim hepsi gitti. Bu güncelleme gerçekten işimi zorlaştırdı. Sıfırdan temiz kurulum konusunda yardım edecek olan varsa çok mutlu olurum.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Tüm ayarlar kapalı ama görseli hala görüyorum. Bazen tuş kilidini açmama dahi izin vermiyor. Güncellemeden sonra iyi olan tek şey pil ömrünün nispeten iyileşmesi. Bunun dışında animasyonlar kapalı olmasına rağmen hala bir sürü saçma sapan geçiş animasyonu var ve geçişleri ciddi anlamda yavaşlatıyorlar. Bu kadar merakla beklediğim bu güncellemenin bu kadar rezil olması çok üzücü. Mail bildirim seslerim, mesaj iletildi seslerim hepsi gitti. Bu güncelleme gerçekten işimi zorlaştırdı. Sıfırdan temiz kurulum konusunda yardım edecek olan varsa çok mutlu olurum.

Saat biraz geç oldu yarın bizzat yardımcı olabilirim...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mi Flash Tools ile Flash All seçeneği seçilerek sıfırdan temiz kurulum yapılabilir. Forumda videolu rehberlerden yardım alabilirsiniz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

ademdlby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem Delibay
Cihazım
Mi4 lte
Meslek
Ogretmen
Konular
0
Telefon kendi güncellemesinden buldu yükledim. Ama şöyle bir sorun var.. Slov motion çekim artık iptal oldu 4k mevcut bunla ilgili ne yapmam gerekiyor

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt