Mi3/4 Global Stable Rom Çıktı

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
24
Beta üzerine yaptığın kurulum pek sağlıklı olmayabilir kardeşim. Belki şu an bi hata ile karşılaşmamış olabilirsin ama ilerleyen zamanlarda eminim ki bi çok durduruldu hatası ile karşılaşırsın. Sıfırdan bir kurulum yapmak en sağlıklısı.

Ben de 2GB model kullanıyorum bi sorun yok şu an. Ram kullanımı beta ile aynı değişen bişey yok. Benim kullanımımda beta sürüm yaklaşık 1GB-850MB arası bir ram kullanım imkanı sunuyordu. Stabil sürüm 1.2GB-900MB arası bi imkan sunuyor. Beta sürüme oranla cihaz biraz daha rahatlamış diyebilirim. Ancak bunun doğurduğu küçük dezavantajlar da yok değil tabiki. Misal menü geçişlerinde pencere geçişlerinde animasyonlarda vs çok ufak bi duraklama oluyor. Ram kullanımı biraz daha kısıtlanmış anlayacağın.
Evet bugün herşeyi sıfırlayarak kurdum dün biraz üşenmiştim açıkcası.Şuan için memnunum tavsiye ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Evet bugün herşeyi sıfırlayarak kurdum dün biraz üşenmiştim açıkcası.Şuan için memnunum tavsiye ederim

Genel olarak güzel ancak dediğim gibi ramdan kazanalım diye bazı ufak şeylerden feragat edilmesi beni mutsuz etti. Miui kullanıcılarının geneli de benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum. Gerek efektler gerek kullanış gerek efektler yönünden miuiyi farklı kılan şeyler zaten bunlardı. Daha önce de GM4G kullanıyordum ve yine miui kullanıyordum sırf hastası olduğum için. Dediğim gibi genel olarak tavsiye edilebilir ancak ben hayal kırıklığına uğradım açıkçası :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
Arkadaşlar ben bu rolü yukledim ama sistem üzerinden güncelleme gelir mi?

Tolga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 4 LTE
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Arkadaşlar ben bu rolü yukledim ama sistem üzerinden güncelleme gelir mi?
Evet geliştirici sürümü gibi haftalık güncellemeler değil fakat karalı sürüm güncellemelerini alır.

ayrıca arkadaşlar otobüste güncelleme haberini görünce sevinçten hemen yazmıştım. silinebilir :D

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Şu ana kadar karşılaştığım sorunların en başında İnstagram'ın donması geliyor. Müzik dinlerken ekolayzır ayarlarını değiştirmeyi denediğimde ayarlar durduruldu diyor ve kapanıyor. Bu bir önceki sürümde de böyleydi. Bildirim penceresindeki hava durumu ve tarih temasından nefret ettim. Nasıl kaldırılabilir bilen varsa çok mutlu olurum. Bir de artık kullanılan programlar listesinden istenilen uygulamayı aşağı çekince kilitlenmiyor. İki dokunuşta yapmam gerekiyor ki bu çok aptalca olmuş. Uygulama ayarlarına zaten uygulamanın üzerine basılı tutunca gidebiliyordum. Miui8'den beklediğim ekran bölme ve uygulama bildirimlerinde titreşim deseni ayarlama özellikleri gelmemiş. Bu anlamda ben de hayal kırıklığına uğradım. Çift tıkla uyandırma ve menüde sonsuz döngü hala yok. Bu yönde bir açıklama zaten yoktu ama olmaması çok üzücü. Cihazımın özellikle menü geçişleri ve programları ilk açılışında 4.4.4'ten beri gelen her güncellemede yavaşladığını düşünüyorum. Herhalde kullandığım en hızlı rom cihazımı ilk aldığımda gelen 4.4.4 KitKat idi.

cnky50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Miui
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
O ınstagramda donma problemi çok sinir bozucu ustelik muzik çalarken bildirim çubuğunda durdura basinca durmuyor

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
Evet geliştirici sürümü gibi haftalık güncellemeler değil fakat karalı sürüm güncellemelerini alır.

ayrıca arkadaşlar otobüste güncelleme haberini görünce sevinçten hemen yazmıştım. silinebilir :D

yani güncellemeleri alır demi hocam

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Arkadaşlar telefon kilitliyken yan tuş bastığımda bu görüntüyü alıyorum. Müzikçalarım yok. Spotify kullanıyorum. Cihazımda böyle bir şarkı ve resim de yok. Ne yapabilirim. Bu hatayla karşılaşan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-10-01-17-50-16-243_lockscreen.png
    Screenshot_2016-10-01-17-50-16-243_lockscreen.png
    710,1 KB · Görüntüleme: 24

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Arkadaşlar telefon kilitliyken yan tuş bastığımda bu görüntüyü alıyorum. Müzikçalarım yok. Spotify kullanıyorum. Cihazımda böyle bir şarkı ve resim de yok. Ne yapabilirim. Bu hatayla karşılaşan var mı?

Bu müziğin olması şart değil bu normal bi albüm kapağı. Müzikçaların kilit ekranında gözükmesini kapatırsan düzelir :)

Üst Alt