emrearslan pid=5504 dateline=1405318853' Alıntı:
chatin_62 pid=4605 dateline=1404312673' Alıntı:
Resmi sitesinde 16GB modelin 1499 Yuan olduğunu ve bunun da 240$'a tekabül ettiğini defalarca yazdık. Hala ısrarla nedenini anlayamadığım bir şekilde fiyatları abarta yazmaktan bıkmadınız. Nedir amacınız daha açık yazar mısınız.
Haa lafı kıvırıp ben 64 için yazmıştım derseniz yine yanlış. Çünkü 64GB model de resmi sitede 1999 Yuan ki o da 321$'a tekabül ediyor, 310$ değil.
Eğer siteye bakmayı bilmiyorsanız syleyin yardımcı olalım. Hatta zahmet etmeyin ben ekran resmini koyuyorum. Buyurun:
xiaomishop fiyatları. he alış-veriş yaparsan kargo ücreti kaç para onada bak bi çok bilmiş.
Önce üslubunuzu düzeltin. Siz laftan anlamıyorsanız bunun suçunu bize yüklemeyin. Türkçe yazdım anlamadınız, resmini de koydum hala anlayamadığınız gibi hakaretlere başladınız. Adamı zorla çileden çıkartıyorsunuz. Size son kez yazıyorum. Anlarsınız anlamazsınız artık beni ilgilendirmiyor.
Banane verdiğiniz linkten. Adamlar kazıkçıysa bana ne? Siz karaborsa alıp kazık yediniz diye herkes te yemek zorunda mı? Beni resmi sitesi bağlar. Resmi Sitesi de mi.com dur. Onların fiyatlarını da yukarıda evrensel dil olan rakamların anlamını bilen 5 yaşındaki bir çocuğun bile anlayabileceği şekilde resim diliyle gösterdim. Tamam bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ama yüzlerce kere de yazdık, buna rağmen öğrenemediyseniz bu artık sizin ayıbınız. Hadi yolunuz açık olsun. Sizinle artık muhatap olmayacağım.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk