Sohbet Mi13 mü Mi 12T pro mu

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Samsung forumlarında olsun sahibinden.com'da olsun s23ler için bu sekilde bir bilgi paylaşımı var onlarda durum farklımı yanlış bir bilgimi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung forumlarında olsun sahibinden.com'da olsun s23ler için bu sekilde bir bilgi paylaşımı var onlarda durum farklımı yanlış bir bilgimi acaba

Samsungları bilmiyorum ama bu cihazda SIM2 ve Esim IMEI'leri aynı hocam. Yani ya SIM2 kullanılacak ya da esim. Süre 4+4 oluyor.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Fiziken 3 imei 'li telefon var mı? diye soracağım ama bu imei kayıt ve takip işi bize özgü bir durum olduğu için, 3 hat'tı aynı telefonda çalıştırmaya ihtiyaç duyacak kullanıcı, sanırım yok gibi...

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Fiziken 3 imei 'li telefon var mı? diye soracağım ama bu imei kayıt ve takip işi bize özgü bir durum olduğu için, 3 hat'tı aynı telefonda çalıştırmaya ihtiyaç duyacak kullanıcı, sanırım yok gibi...
Dediğim gibi s23 serisi 1 e sim 2 sim 3 imeili kayda gerek yok diyorlar araştırayım bakalım ne çıkacak derken,,
şimdi sahibinden.com'da 1 ilan aradım adam bilmiyordu rica ettim baktı 3 imei var abi dedi. bu buyuk bir avantaj bence mi 13den zaten üstün bir cihaz yd fiyatı aynı sayılır dahada önemlisi mi13 ip68 sertifikasına yazık oluyor imei atılacak diye

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Dediğim gibi s23 serisi 1 e sim 2 sim 3 imeili kayda gerek yok diyorlar araştırayım bakalım ne çıkacak derken,,
şimdi sahibinden.com'da 1 ilan aradım adam bilmiyordu rica ettim baktı 3 imei var abi dedi. bu buyuk bir avantaj bence mi 13den zaten üstün bir cihaz yd fiyatı aynı sayılır dahada önemlisi mi13 ip68 sertifikasına yazık oluyor imei atılacak diye
GSMArena sitesinden baktığımda dediğin gibi iki Nano Sim ve Esim görünüyor. Yani üç IMEI olması lazım.
Kullanan arkadaşlara soralım üç adet IMEI görünüyor mu?
Ayrıca S22 serisi de öyle görünüyor.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Bu durumda cihazın 3 imei numarası da kutusunun üzerinde yazılı olur. Çünkü imei numarası demek, ruhsat numarası demektir.

s22 - s23 epeyce sattı her yerde... Yani s23 'te kaç adet imei olduğu spekülasyona gerek kalmadan ortaya çıkar.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92
Yurtdışı s23 kullanmış biri olaraktan öyle birşey yok hocam birde ekledigim yazı samsungun kendi sitesindenn...

Galaxy S23 Serisi, Çift SIM yuvası sunar ve ayrıca eSIM desteğine sahiptir. Kullanıcı aynı anda en fazla iki fiziksel SIM veya 1 eSIM ve 1 fiziksel SIM kullanabilir. Galaxy S23 Serisi, birden fazla eSIM profili saklamanıza izin verir, ancak aynı anda yalnızca biri kullanılabilir.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Yurtdışı s23 kullanmış biri olaraktan öyle birşey yok hocam birde ekledigim yazı samsungun kendi sitesindenn...

Galaxy S23 Serisi, Çift SIM yuvası sunar ve ayrıca eSIM desteğine sahiptir. Kullanıcı aynı anda en fazla iki fiziksel SIM veya 1 eSIM ve 1 fiziksel SIM kullanabilir. Galaxy S23 Serisi, birden fazla eSIM profili saklamanıza izin verir, ancak aynı anda yalnızca biri kullanılabilir.
Hocam 2 tane kullansın eyvallah ama 3 ayrı imei varsa ve siz tek hat kullanıyorsanız 12 aylık döngü ile kayıtsız kullanamaz mısınız

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Kutunun üzerine bakın, olsun bitsin. Yani varsayımlar üzerine fikir beyan etmekle, boşuna enerjinizi tüketiyorsunuz.

Eğer kutunun üzerinde 3 imei numarası yazıyorsa, cihaz kayıtsız bir yılı çıkarır.

Bu imei sayısı konusuna gereğinden fazla önem veriyorsunuz, bence... Çünkü, devlet 4 aylık süreyi 3 aya indirirse, bu defa da 4 imei'li telefon mu arayacağız ? :D

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
10
bu 4 ay lık süreç yıl başında sıfırlanıyor evet ama tek yılbaşı için geçerli yani 2.kez 4 aylık sürece girip kullanıp kapandığında yılbaşında tekrar sıfırlanmıyor.Yılbaşında sıfırlanma mubabbeti 1 kez oluyor.

Üst Alt