Boyut olarak Xiaomi 13 biraz küçük ama ikisi arasından 13 seçerim ben.Bu iki telefon arasında kararsız kaldım öneriniz hangisi olur
Mi 13 - 12T Pro - F5 Pro - K60 -12S Ultra arasından hangisi tercih edilmeli? Plaka işlemi sorunsuz ve dolu dolu cihaz olması kaydiyla.8 Gen 1 serisi oldukça fazla ısınan işlemciler. Gen 1+ için bu sorunu çözdüklerini söylüyorlar ama kullanıcı deneyimlerini gördükçe pek inanasım gelmiyor açıkçası. Benim tavsiyem Mi13 olurdu, aradaki fiyat farkını fazlasıyla hak ediyor.
Mi 13 - 12T Pro - F5 Pro - K60 -12S Ultra arasından hangisi tercih edilmeli? Plaka işlemi sorunsuz ve dolu dolu cihaz olması kaydiyla.
Arkadaşlar mi 13 de 1 e sim 2 normal sim varmış o zaman 4 er arayla kayıtsız kullanılır bu telefon değil mi
SD Gen 1 ve Gen 1+ güvenmediğim işlemciler. Bence Gen 2 tercih edilmeli. Bu cihazlar arasında ise sadece 13 ve k60 Gen 2 kullanıyor. Her iki cihaz arasından ise Xiaomi 13 bence boyutu ile öne çıkıyor.
Kayıt ise yazılımsal değil direnç ile yapılıyor ve bildiğim kadarı ile sorunsuz.
Evet hocam 4+4 kullanabilirsiniz. Arada yılbaşı da geçecek ve sıfırlanacak seneye 2024 Ağustosa kadar kayıt yaptırmadan kullanabilirsiniz.
E-sim Sim 2 portunu kullanıyor sanırım. Yani yine iki sim oluyor.3 sim olduğu için 12 ay olmaz mı e sim aktif değil mi
Samsung forumlarında olsun sahibinden.com'da olsun s23ler için bu sekilde bir bilgi paylaşımı var onlarda durum farklımı yanlış bir bilgimi acabaE-sim Sim 2 portunu kullanıyor sanırım. Yani yine iki sim oluyor.