- Adım
- mehmet
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Persist geri yükleme yapıldı yine cözüm olmadı fakat haklısın cihaz sıvı teması gördü ama ne hikmetse tamire verdiğimde sadece ekranın sıvı ile temas ettiği donanım ile ilgili herhangi bir temas olmadığı bilgisini aldım sadece ekran değişimi ve IMEI repair aynı gün yapıldı.ama enson farklı tamirciye verdiğimde IMEI repair den kaynaklı olduğu bilgisini aldım cihazın şuan ne ön ne arka nede flash ı çalışmakta bunlardan öte herhangi bir sorun görünmüyor.İmei repair Kamerayi etkileyecek birsey degildir.
Donanimsal Mudahele veya Bir Darbe-Sivi arizasi gormedi ve Baska romlarda denendi ise aklima gelen tek mantikli aciklama, Persist ihtimalidir. Ki bu da cok dusuk ihtimaldir kamerayi etkiledigini hic duymadim.
Tavsiye olarak fastboottan Eng rom atip en dusuk surumlerden stock roma Yine fastboot ile gecmeniz ve Cihaz acilinca "en son paketi" indir diyerek guncellemenizdir. Bu bazi sorunlar cozebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kamera harici herşey açılıyorDiğer sensörler çalışıyor mu? Misal ekran döndürme açıkken yatay konuma alınca ekran dönüyor mu? Yakınlık sensörü çalışıyor mu?
Kameralar ve flash harici herşey sorunsuz açılıyorDiğer sensörler çalışıyor mu? Misal ekran döndürme açıkken yatay konuma alınca ekran dönüyor mu? Yakınlık sensörü çalışıyor mu?
Valla netten izlediğim kadarı ile IMEI tools ile efs silip qcn dosyasını aktarıyorum sona geldiğimde hata veriyorHocam adımları doğru şekilde yapıyorsunuz dimi blokları silip ondan sonra qcn yüklüyor sunuz ?