- Adım
- mehmet
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 1
Teşekkürler denemediğim costum rom aosp ve stock rom kalmadı hepsinde aynı hatayı almaktayım cihazı tamire verdiğimde de kamerada sorun olmadığı bilgisini almaktayım en son verdiğim yer IMEI repair sonrası qcn dosyası değişmiştir dedi o yüzden olabileceğini fakat qcn dosyası yüklerken hata almakta olduğunu o yüzden sorunun halledemediği bilgisini vermektedir.ben dün bir tane yaptım imei repair ile alakalı olduğunu sanmıyorum temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim tekrar olmaz ise her hangi bir custom rom ile de denemenizi öneririm geçmiş olsun.
Stock eu ve aosp rom denedim sorun halen devam etmekteefs dosyalarıyla kameraların pek bir alakası yoktur ama cihazınıza komple stock rom yüklemeyi deneyin
Saçma olabilir qcn dosyası buldum yüklerken hata alıyorum yüklenmiyor maalesefBana açıkça saçma geldi ama aynı cihazdan bulup qnc deneyebilirsiniz aklıma tek gelen seçenek
Hocam adımları doğru şekilde yapıyorsunuz dimi blokları silip ondan sonra qcn yüklüyor sunuz ?Saçma olabilir qcn dosyası buldum yüklerken hata alıyorum yüklenmiyor maalesef
forum.miuiturkiye.net