- Adım
- M
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Yazılım
- Konular
- 535
Link verebilir misiniz acaba?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link verebilir misiniz acaba?
Öyle bir ihtimal yok MIUI 14 A12 ile cihazın güncelleme ömrü doldu.Mi10t nin android 13 alma ihtimali nedir acaba?
AlphaDroid Android 13 tabanlı AOSP rom. Android 14 resmi olarak çıkınca geliştirici ona da güncelleyeceğini söylüyor. Oldukça stabil ve batarya dostu bir rom. Kesinlikle öneririmMi10t nin android 13 alma ihtimali nedir acaba?
Mi10t nin android 13 alma ihtimali nedir acaba?
Öyle bir ihtimal yok MIUI 14 A12 ile cihazın güncelleme ömrü doldu.
Güncel Android sürümü için AOSP romlar tercih edilebilir.
MiModUi_14.30_xiaomi.eu_multi_MUNCH_V14.0.23.8.14.DEV_v14-13_Mi10TPro_23.8.31
Bu romu yükleyebilirsiniz bayağı özelleştirmeli. miui 14 a13.
Ben şuanda xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_22.10.26_v13-12, bunu kullanıyorum, çok memnunum.
Rom değiştirirken hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Tek imei varsa yazılımla, çift imei varsa dirençle imei atılmıştır. ikisinde de sorun olmaması lazım. imei konusunda pek bilgim yok açıkçası ama cihazı tanıyorum.Değerli hocalarıma naçizane birkaç sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum.
1.Redmi note 12 4g 8/128 tapas tan mi10t 6/128 e geçilirmi?Geçilirse şayet
2.mi10t cihaz IMEI repairli olarak gelecek.Cihazda şuan eea rom yüklü.Bıu cihaaza eu rom hybrid rom kurarsam imei de sıkıntı yaşar mıyım?Bildiğim kadarıyla güncelleme ve sıfırlama sorunsuz.Ama farklı bir yöntemle imei repair işlemi yapılmış olma ihtimali varmıdır?
Her iki cihazda yd şimdiden teşekkür ederim.
Rom değiştirirken hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Tek imei varsa yazılımla, çift imei varsa dirençle imei atılmıştır. ikisinde de sorun olmaması lazım. imei konusunda pek bilgim yok açıkçası ama cihazı tanıyorum.
Ben Poco X3 GT'den geçtim. Çok memnunum