Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

cotstatiyan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cotsta
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mühendis
Konular
1
Önceki telefonun note 10 dan bataryası kat kat daha iyi gidiyor merak edenler için parlaklık yüzde 60 full mobil veri ekran 144 Hz sonuçlar bana göre çok iyi
Hocam ben 2.5 saat ekran süresi alınca şarjım bitiyor. Mi8 kullanıcısıyım orijinal batarya. Bluetooth saat de bağlı. Normal mi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrükte takılmış bak 4 Aralık veriyorlar en erken.
Ya zam gelecek ya da gümrük problemi var telefonun.

Son düzenleme:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Hocam ben 2.5 saat ekran süresi alınca şarjım bitiyor. Mi8 kullanıcısıyım orijinal batarya. Bluetooth saat de bağlı. Normal mi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrükte takılmış bak 4 Aralık veriyorlar en erken.
Ya zam gelecek ya da gümrük problemi var telefonun.
valla benlik bir sıkıntı yok zam da gelse ben fark ödemeyeceğim. Ama böylede ben gecikme yaşıyorum. Biran önce gelse de kullansam telefonu merak ediyorum.

Nhd29

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kahraman
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Bende mi 8 var ve uzun zamandır kullanıyorum çok iyi bir telefon kardesimin telefonu kırıldığı için ona verdim.Uzun zamandır telefon arastirmasi yapıyordum ki Mi 10T serisini gördüm, Türkiye ye gelmesini bekledim ve geldiğinde hemen siparişini verdim. Bu telefonu almamin iki sebebi var 1. SD 865 2.5G olması fiyatı ortaya korsak bu fiyata piyasada böyle bir telefon yok düşünmeden alın derim.

ganae101

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Selamlar elimde bir tane mi10t pro global var. Garantili 9tpro dan geçip geçmeme konusunda kararsızım. kayıt edince komple stok kullanmak düşüncesindeyim. Miui global olur ve twrp falan yüklü kalmayıp tüm güncellemeleri otadan alsın istiyorum. Magisk hide falan uğraşmadan bu şekilde mümkün mü.

Kayıt gider mi fabrika ayarlarina donunce.

Son olarak bootloader kilidini kapamak herhangi bir sorun olduğunda müdahale açısından riskli.

Bootloader açıkken netflix daha da önemlisi Google pay gibi servisler problem oluyormuş.

Duruma göre cihaza hiç geçmeyeceğim ya da garantilisini alırım.

Fikir verenler için şimdiden teşekkürler.

Nhd29

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kahraman
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Arkadaşlar 4 gündür Mi 10T pro kullanıyorum pilini aksam doldurdum pil %100 sabah saat 08:00 da baktığımda pilinden %12 bir bölümünün gittiğini gördüm bu durumla karşılaşan varsa yorum yazarminisinz

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Arkadaşlar 4 gündür Mi 10T pro kullanıyorum pilini aksam doldurdum pil %100 sabah saat 08:00 da baktığımda pilinden %12 bir bölümünün gittiğini gördüm bu durumla karşılaşan varsa yorum yazarminisinz
Karşılaşmadım fakat bazen andriod sistem arka planda uygulama kullanabiliyor anlamsız bir şekilde ara sıra telefonu yeniden başlatmak iyi oluyor

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Selamlar elimde bir tane mi10t pro global var. Garantili 9tpro dan geçip geçmeme konusunda kararsızım. kayıt edince komple stok kullanmak düşüncesindeyim. Miui global olur ve twrp falan yüklü kalmayıp tüm güncellemeleri otadan alsın istiyorum. Magisk hide falan uğraşmadan bu şekilde mümkün mü.

Kayıt gider mi fabrika ayarlarina donunce.

Son olarak bootloader kilidini kapamak herhangi bir sorun olduğunda müdahale açısından riskli.

Bootloader açıkken netflix daha da önemlisi Google pay gibi servisler problem oluyormuş.

Duruma göre cihaza hiç geçmeyeceğim ya da garantilisini alırım.

Fikir verenler için şimdiden teşekkürler.
10tpro var rootlu. netflix ve gpay normal bir şekilde çalışıyor. kim uyduruyo böyle saçma şeyleri anlamıyorum.

Üst Alt