- Adım
- hakim
- Cihazım
- mi 10t pro
- Konular
- 0
var mi 10t promerhaba arkadaşlar,
Var mı bu mükemmel cihaza sahip olan ?
var mi 10t promerhaba arkadaşlar,
Var mı bu mükemmel cihaza sahip olan ?
akbatadan konyaya getirtebilirmiyimAkbatı mağazada 2 tane gümüş 128 mevcut abanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akbatıya iki tane geldi bilgin olsun
Kacak mi getiriyolar nasi gumrukten gecmemis sacmalik bence ayni fiyata 8 ini gondereceklerse kabul et benceHepsiburadadan sipariş vermiştim mi10 t 6 gb ram modelini bugün aradılar gümrükden geçmediğini söylediler 4 aralık günü 8 gb ramli olanı yollayalım dediler bakalım nasıl olacak kabul ettim.
kabul ettim zatenKacak mi getiriyolar nasi gumrukten gecmemis sacmalik bence ayni fiyata 8 ini gondereceklerse kabul et bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaslar ayrica bu telefon icin adam akilli bi kilif bulursaniz haber verin lutfen ayrica dedigim gibi telefonu alinca kodlarla test yapilip telefonun saglamligini en azindan kotrol nasil edebilirim bilen varsa soylerse sevinirim
şuan belli birşey yok ama mi 10 ile aynıdır büyük ihtimalleMi10t pro ya imei atılırmi atiliyorsa elimde poco f2 pro var satıp mi10t pro almayı düşünüyorum
Hangi rom yüklü?Önceki telefonun note 10 dan bataryası kat kat daha iyi gidiyor merak edenler için parlaklık yüzde 60 full mobil veri ekran 144 Hz sonuçlar bana göre çok iyi