Sorunuzun tam olarak anlayamadım hocam. Bootloader kilidini açarken süre verdikten sonraki işlemleri mi kastediyorsunuz? Belirtilen süre bittikten sonra yeniden aynı işlemleri yapmalısınız.Hocam kilit kendi kendinemi açılıyor yoksa tekrardan pcye gerek var mı ?
Rica ederiz hocamTeşekkürler hocam. Forumda gördüğüm kadarı ile rootlamanın ilk adımı
hocam tlf mi hesap açık defalarca denedim bu uyarı verdi ,ne yapabilirimSorunuzun tam olarak anlayamadım hocam. Bootloader kilidini açarken süre verdikten sonraki işlemleri mi kastediyorsunuz? Belirtilen süre bittikten sonra yeniden aynı işlemleri yapmalısınız.
Rica ederiz hocam
Merhaba hocam, Mi hesabınızdan çıkış yapıp tekrardan giriş yaptıktan sonra dener misiniz?hocam tlf mi hesap açık defalarca denedim bu uyarı verdi ,ne yapabilirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
denedim hocam teşekkürler halloldu ,P
Merhaba hocam, Mi hesabınızdan çıkış yapıp tekrardan giriş yaptıktan sonra dener misiniz?
cihaz açılırken unlocked yazıyorsa fastboot moda alıp twrp yükleyebilirsinizdenedim hocam teşekkürler halloldu ,
şimdi işlem bitince ayarlar kilit bölümünde cihazın kilidi açıldı yazıyor artık miui den mesaj beklemeye gerek var mı,
yoksa twrp yükleyip room atabilir miyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
evet unlocked yazılı tşkcihaz açılırken unlocked yazıyorsa fastboot moda alıp twrp yükleyebilirsiniz