Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

marginal_mirage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13
Konular
1
Merhaba. Redmi note 13 pro 5g cihazım var içinde global rom yüklü ama Türkiye mi hesabı ile denediğimde bölge hatası aldım. Cihaz muhtemelen çin cihazı ama içine bir şekilde global rom atılıp kilitlenmiş tekrardan. Bende çin hesabı açtım. Şimdi yapmam gerekenleri söyleyebilecek biri var mı? 30 gün bekledikten sonra mi community den izin almam gerekiyor anladığım kadarıyla ama mi communityde bölge global bi sıkıntı yaratır mı? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum detaylıca anlatabilecek biri varsa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

marginal_mirage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13
Konular
1
Merhaba. Redmi note 13 pro 5g cihazım var içinde global rom yüklü ama Türkiye mi hesabı ile denediğimde bölge hatası aldım. Cihaz muhtemelen çin cihazı ama içine bir şekilde global rom atılıp kilitlenmiş tekrardan. Bende çin hesabı açtım. Şimdi yapmam gerekenleri söyleyebilecek biri var mı? 30 gün bekledikten sonra mi community den izin almam gerekiyor anladığım kadarıyla ama mi communityde bölge global bi sıkıntı yaratır mı? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum detaylıca anlatabilecek biri varsa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Fake rom varmış cihazda sorun olur mu?

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
O cihazı acamazsiniz. Xiaomi tarafından kapatıldı 13 ailesinin unlock sunucuları. Açılacak gibi de durmuyor, bypass ya da başka bir tool yok gibi şu anlık. Para isteyene de kulak asmayin.

marginal_mirage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13
Konular
1
O cihazı acamazsiniz. Xiaomi tarafından kapatıldı 13 ailesinin unlock sunucuları. Açılacak gibi de durmuyor, bypass ya da başka bir tool yok gibi şu anlık. Para isteyene de kulak asmayin.
EDL ile de mi açılamaz?

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
EDL ile de mi açılamaz?
Açılmaz. Tek çözümü var fake romdan kurtulmanın o da ya yazılım kayıt ya da yetkili hesapla Çin rom atma işlemi olur. Yetkili hesapla Çin telefona sadece Çin rom atılıyor diye biliyorum. Dil İngilizce olur sadece ve WhatsApp Instagram vs. bildirimleri göstermiyor. Ambargo koymuşlar batı uygulamalarına. Ama yazılım kayıt işlemi ile her romu atabiliyorlar diye biliyorum Türkçe dil olan.

marginal_mirage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13
Konular
1
Açılmaz. Tek çözümü var fake romdan kurtulmanın o da ya yazılım kayıt ya da yetkili hesapla Çin rom atma işlemi olur. Yetkili hesapla Çin telefona sadece Çin rom atılıyor diye biliyorum. Dil İngilizce olur sadece ve WhatsApp Instagram vs. bildirimleri göstermiyor. Ambargo koymuşlar batı uygulamalarına. Ama yazılım kayıt işlemi ile her romu atabiliyorlar diye biliyorum Türkçe dil olan.
Peki root atma imkanim var mi bootloader kapali olmasina ragmen

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Xiaomi unlock bootloader china phone

This method is only used for bootloader unlocking of old devices released before 2024.

Requires phone/tablet to be on MIUI/HyperOS 1.0 operating system (Hyperos 2.0 Not Support)

To get price information and to ask if your device model is compatible. PM: godofvoltron

Telegram üzerinden bu kişiye yazar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telegram daki kişi yapamaz ise aşağıdaki link üzerinden iletişime geçip cihazını global cihaza geçirebilirsiniz. Sonrasında kilit başvurusu yapabilir ya da server kayıt yapabilirsin hocam.

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Hocam bunu bilmiyordum ben şu anda 30 günlük süreyi bekliyorum ve onu asmam lazim cihazim redmi note 14 pro plus çin varyant nereden bulabilirim
Size uygun settings.apk yok zaten hocam siz illa 30 gün beklemek zorundasiniz. Çünkü cihazınız fabrikadan hyperos olarak çıkışlı ban yeme riskiniz yüzde yüz kursaniz bile

Fake rom varmış cihazda sorun olur mu?
Fake romdan bootloader kilidi acmadan kurtulunabiliyor. Konu içerisinde bir kişi bahsetmişti

Hocam peki 12 ailesinin sunucular açık mi denememe değer mi yoksa settings.apk mi deneyim başka çare kalmadi çünkü

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Size uygun settings.apk yok zaten hocam siz illa 30 gün beklemek zorundasiniz. Çünkü cihazınız fabrikadan hyperos olarak çıkışlı ban yeme riskiniz yüzde yüz kursaniz bile

Fake romdan bootloader kilidi acmadan kurtulunabiliyor. Konu içerisinde bir kişi bahsetmişti

Hocam peki 12 ailesinin sunucular açık mi denememe değer mi yoksa settings.apk mi deneyim başka çare kalmadi çünkü
12 ailesine izin bile istemeye gerek yok diye biliyorum. Türkiye numarasıyla çin hesabı alabiliyorsunuz açın hesabı bağlamayı deneyin direkt. Açılması lazım.

Eğer Çin hesabı açıp global mi uygulamasından izin alabilen varsa bana ulaşabilir mi? Yeni bir yol var gibi duruyor deneme yapabiliriz.

Üst Alt