- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 4
Bu sürümü mü denediniz?Denedim hocam siz birine önerdiğiniz konulardan indirip denedim indirilen klasörün ödemi var mı Chrome ile indiriyorum rar açmadan yüklemeye çalışıyorum doğrulanamadı hatası veriyor
Hocam şimdi denedim bunda da hata verdiBu sürümü mü denediniz?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de xiaomitool ile developer rom yüklemeui dener misiniz?Hocam şimdi denedim bunda da hata verdi
Onunda denedim hocam yabancı forumlarında baya inceledim kod vs çözemedim toll ile yaptığımda da hata veriyorBir de xiaomitool ile developer rom yüklemeui dener misiniz?
Pc ye teamviewer kurup indirdiğinix zip romu pc ye atıp bana tw id şifre atın. Bir de ben bakıyım.Onunda denedim hocam yabancı forumlarında baya inceledim kod vs çözemedim toll ile yaptığımda da hata veriyor
Hocam kuruyorumPc ye teamviewer kurup indirdiğinix zip romu pc ye atıp bana tw id şifre atın. Bir de ben bakıyım.
Hocam teşekkür ederim sorunum çözüldü bu konu hakkında yaptıklarınızın hiç bir yerde kaydına ulaşamamıştım iyi forumlar.Pc ye teamviewer kurup indirdiğinix zip romu pc ye atıp bana tw id şifre atın. Bir de ben bakıyım.
Rica ederim. İyi akşamlar.Hocam kuruyorum
[doublepost=1517075664,1517073815][/doublepost]
Hocam teşekkür ederim sorunum çözüldü bu konu hakkında yaptıklarınızın hiç bir yerde kaydına ulaşamamıştım iyi forumlar.
lütfen bana da yardımcı olun bi türlü çözemedim xiaomitool i bile denedim olmuyor mi kilit hatası veriyor.86006 hatası alıyorum herşeyi denedim lütfen yardımcı olunHocam kuruyorum
Hocam teşekkür ederim sorunum çözüldü bu konu hakkında yaptıklarınızın hiç bir yerde kaydına ulaşamamıştım iyi forumlar.
Bu sorun nasil cozuldu hocam bende ayni sikinti kafayi yedimRica ederim. İyi akşamlar.
Hocam nasil coudunuz bunu ??Hocam kuruyorum
Abi güncelleyebilir 3 noktadan kurmayı deneyin ne demekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncelleyici 3 noktadan kurmayı deneyin.