Yardım Mi Unlock bölge uyuşmazlığı

mehmetkurulus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Selamlar hocam. Öncelikle bilgilendirme yapayım. Cihaz Note 13 Pro 5G garnet. Sürüm - HOS 1.0.4.0. Çin menşeli, fake rom yüklü geldi elimize. Bu durumda güncelleme almayacaktır. Bundan dolayı bl kilidini açıp daha güncel rom atmak istedim. Lakin karşılaştığım durumu ekte görselde bıraktım. Bölge ile cihaz eşleşmiyor gibi bir hata alıyorum. Asıl yardım istediğim konu ise bunun bir çözüm yolu var mıdır? Bir kaç konuda okudum lakin yardımı olmadı. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-15-13-50-18-731_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-09-15-13-50-18-731_com.android.settings.jpg
    578,5 KB · Görüntüleme: 24

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
Aynı cihazı ben de aldım cihazın kendisi de çin cihazıydı. Ne kadar uğraşırsam ugraşayım bir çözüme ulaşamadım. Ücretli yöntemlere baktım ya çok pahalı ya dolaylı yoldan rom değiştersiniz de (ücretli yollarla) tam istediğiniz potansiyele ulaşamıyordunuz yani ister istemez kısıtlı kalıyorsunuz rom değiştirme de. Ya da bootloader açmanın ucuz sağlam bir yolunu bulamadım. Şu an çözümü var mı bilmiyorum ama ben sırf bu yüzden garnetten daha kötü bir cihaz aldım tabii performans, şarj, kamerası kötü değil gayet makul en azından benim için ama yinede garnete göre kötü. Bana sorarsanız memnunum şu an kullandığım cihazdan. Umarım çözümü çıkmıştır garnetin.

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Meslek
System Support
Konular
37
Elimde böyle bir dosya mevcut. Belki işinizi görebilir.
Garnet Çin Cihazları Global ve Dirençli Olarak Gösteren Yama, Güncel Global Romların Kurulum Sihirbazını Geçememe Sorununu Çözer
paket içersinde fake direnç ve dirençsiz olarak dosyalar eklenmiştir romunuza uygun olanı yükleyin .

Ekli dosyalar

• Garnet_China_Device_Global_Convert.rar
    1,1 MB · Görüntüleme: 20
Üst Alt