Mi storeda çalışıyorum soruları alayım
Hocam yetkili hesap şubeye mı veriliyor yoksa her kişiye mı?Bir de yetkili hesap ile neler yapılabilir ne yapılamaz?Mi storeda çalışıyorum soruları alayım
Tam olarak sorunuzu anlayamadım üzgünüm biraz açar mısınız ?Hocam yetkili hesap şubeye mı veriliyor yoksa her kişiye mı?Bir de yetkili hesap ile neler yapılabilir ne yapılamaz?
Hocam yetkili hesap sizin tamir için şubeye mi veriliyor yoksa her kişiye veriliyor mu?Bir de yetkili hesap ile ne yapılabilir ne yapılamaz?Tam olarak sorunuzu anlayamadım üzgünüm biraz açar mısınız ?
Yetkili serviste çalışmıyor mi storeda çalışıyor yanlış anlamışsınızHocam yetkili hesap şubeye mı veriliyor yoksa her kişiye mı?Bir de yetkili hesap ile neler yapılabilir ne yapılamaz?
Hmm o farklı oluyor tamam hocam.Eğer siz biliyorsanız cevap verirseniz sevinirimYetkili serviste çalışmıyor mi storeda çalışıyor yanlış anlamışsınız
Teşekkür ederim , yetki Teknik servistedir.Yetkili serviste çalışmıyor mi storeda çalışıyor yanlış anlamışsınız
Bir mağazada 700 liraya oyuncak tren seti görmüştüm. Ne özelliği vardır?Mi storeda çalışıyorum soruları alayım