Haber Mi store aciliyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,
Youtube da gezinirken çok ilginç bir videoya denk geldim. Yakinda mi store magazalari İstanbul a aciliyor. Bizzat gitmedim ama giden bir kisinin cektigi bir video. Haberin detaylarina baktigimda suan 2 magaza yeri belli olmus.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bunu konusuyorduk bizde bakalım sonu ne olacak doga mobil ve digerleri gibi olmaz inş.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Mağazanın açılıyor olması, bunu çeşitli sitelerin genelde de aynı kaynaktan yola çıkılarak haberlerinin yapılması (hatırlayın, Doğa Mobil LinkedIn hesaplarında Xiaomi Türkiye distribütörü'yüz yazdı diye yine bunu kaynak gösterip bu siteler tarafından distribütör olarak haberleri yapılmıştı) Xiaomi'nin geldiği, geleceği ya da bir firmaya distribütörlük verdiği manasına gelmez. Fotoğraflara hiç aldanmayın zaten. Elimizde dolandırıcı çıkan Behçetgiller olayı var. Hatırlarsanız Instagram'da Logo'lu arabalar, Logo'lu askılı kimlik kartlarıyla, eğitim resimleri, toplantı resimleri, açılacak mağazaların resimleri falan paylaşılmış ve herkes bu resimlere aldanıp bize karşı çıkmışlardı. Sonuç; değil Xiaomi Türkiye olmaları, üstüne dolandırıcı çıktılar.
Tabiki bu mağazayı açacak olanlar dolandırıcı demiyoruz. Sadece mağaza Xiaomi'nin değildir diyoruz.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Kod:
https://forum.miuiturkiye.net/konu/evo-b-t-xiaomi-tuerkiye-distiribuetoerue-olmus.25990/#post-292798

Lütfen (:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60

Lütfen ilgili konu üzerinden devam edilsin. Konu kilit.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt