Teşekkürler hocam bu defa sorunsuz kuruldu.. Ek olarak mi bandim yeni geldi. Bir kaç tavsiye de bulunmak istiyorum :
1. Uygulama 3 kısıma ayrılmış. Durum, Hatırlatmalar, Profil diye. Kanımca hatirlatmalar-Bildirim(ler) olarak degistirilse daha iyi olur.
2. Sorun bende mi bilmiyorum ama eslesmeyi bitir kısmını yanlış anladığımdan 3 defa kurulum yaptım boş yere. Hatta cihazın sahte olduğunu bile düşünüyordum nerdeyse. Şimdi tam olarak açıklama gerekirse, cihazı yeni aldım kurulum yapacağım. Cihaz ekle kısmına girdim, cihazı buldu eslestirdi titredi falan, Son ekranda eslesmeyi bitir diye bir ifade vardı. Orda bende eslemeyi bitir diyerek cihazı siliyormusum. Oysa ben onu eşleşme işlemini gerceklestirdim Tamam kurulumu bitir anlamında anladım. Her seferinde nerde cihaz diyorum baştan ekliyorum. Neyse sonra tesadüfi geri gittim o ekranda baktım cihazlarım kısmına gelmiş
O eslesmeyi bitir cümlesi bağlantıyı kes olarak duzeltilirse çok daha iyi olur. Ve kurulum son aşama da ortada falan kurulum bitti Geri gidebilirsiniz falan bir ibare de eklense iyi olur.
Anlatması uzun ama yapması kısa olsa gerek
Kolay gelsin hakan hocam