Uygulama Mi Sports V.2.1.5 [Miui Türkiye Ekibi]

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Özür dileyek sormak istediğim bi sorum var
Play de bu uygulama zaten türkçe olarak verilmiş neden tekrar çeviri gereği duydunuz yada aralarında farklar mı? Varsa neler?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
Bana özelden eski sürümü atabilir misin varsa hocam? Programsız kaldımda

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Eklenti yeniden güncellendi

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Eklenti yeniden güncellendi
Teşekkürler hocam bu defa sorunsuz kuruldu.. Ek olarak mi bandim yeni geldi. Bir kaç tavsiye de bulunmak istiyorum :
1. Uygulama 3 kısıma ayrılmış. Durum, Hatırlatmalar, Profil diye. Kanımca hatirlatmalar-Bildirim(ler) olarak degistirilse daha iyi olur.
2. Sorun bende mi bilmiyorum ama eslesmeyi bitir kısmını yanlış anladığımdan 3 defa kurulum yaptım boş yere. Hatta cihazın sahte olduğunu bile düşünüyordum nerdeyse. Şimdi tam olarak açıklama gerekirse, cihazı yeni aldım kurulum yapacağım. Cihaz ekle kısmına girdim, cihazı buldu eslestirdi titredi falan, Son ekranda eslesmeyi bitir diye bir ifade vardı. Orda bende eslemeyi bitir diyerek cihazı siliyormusum. Oysa ben onu eşleşme işlemini gerceklestirdim Tamam kurulumu bitir anlamında anladım. Her seferinde nerde cihaz diyorum baştan ekliyorum. Neyse sonra tesadüfi geri gittim o ekranda baktım cihazlarım kısmına gelmiş :) O eslesmeyi bitir cümlesi bağlantıyı kes olarak duzeltilirse çok daha iyi olur. Ve kurulum son aşama da ortada falan kurulum bitti Geri gidebilirsiniz falan bir ibare de eklense iyi olur.
Anlatması uzun ama yapması kısa olsa gerek :) Kolay gelsin hakan hocam :)

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Teşekkürler hocam bu defa sorunsuz kuruldu.. Ek olarak mi bandim yeni geldi. Bir kaç tavsiye de bulunmak istiyorum :
1. Uygulama 3 kısıma ayrılmış. Durum, Hatırlatmalar, Profil diye. Kanımca hatirlatmalar-Bildirim(ler) olarak degistirilse daha iyi olur.
2. Sorun bende mi bilmiyorum ama eslesmeyi bitir kısmını yanlış anladığımdan 3 defa kurulum yaptım boş yere. Hatta cihazın sahte olduğunu bile düşünüyordum nerdeyse. Şimdi tam olarak açıklama gerekirse, cihazı yeni aldım kurulum yapacağım. Cihaz ekle kısmına girdim, cihazı buldu eslestirdi titredi falan, Son ekranda eslesmeyi bitir diye bir ifade vardı. Orda bende eslemeyi bitir diyerek cihazı siliyormusum. Oysa ben onu eşleşme işlemini gerceklestirdim Tamam kurulumu bitir anlamında anladım. Her seferinde nerde cihaz diyorum baştan ekliyorum. Neyse sonra tesadüfi geri gittim o ekranda baktım cihazlarım kısmına gelmiş :) O eslesmeyi bitir cümlesi bağlantıyı kes olarak duzeltilirse çok daha iyi olur. Ve kurulum son aşama da ortada falan kurulum bitti Geri gidebilirsiniz falan bir ibare de eklense iyi olur.
Anlatması uzun ama yapması kısa olsa gerek :) Kolay gelsin hakan hocam :)
Geri bildirim için teşekkürler. Eşleşmeyi bitir cümlesini bende ilk seferde anlamamıştım. Orayı güncellemede düzeltiriz. Bildirimler bölümünü bakacağım. ler diye ayırmak güzel durmaz ama bildirim cümlesini bildirimler yapabiliriz

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Geri bildirim için teşekkürler. Eşleşmeyi bitir cümlesini bende ilk seferde anlamamıştım. Orayı güncellemede düzeltiriz. Bildirimler bölümünü bakacağım. ler diye ayırmak güzel durmaz ama bildirim cümlesini bildirimler yapabiliriz
Valla hocam dediğim gibi o cümle 3 defa kurulum yaptırdı bana :D ler diye ayırmayın hocam. Bildirim/Bildirimler şeklinde olabilir demek istedim orda :)

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

skurtulmus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
7
Selamlar,
Çok cahilce olacak ama bu firmware aşağıdaki cihaza kurulur mu ?
Teşekkürler...
Original Xiaomi Light-sensitive Version Miband 1S Heart Rate Monitor Bluetooth Smart Bracelet

Üst Alt