Geri bildirim için teşekkürler. DüzeltilecekMerhaba. Bugün mi band 1s edindim ve uygulamayı indirdim fakat gözüme ilk çarpan şey 'tamam' yada 'ileri' yazması gerektiğini düşündüğüm butonda 'geri' yazıyor. Başta bu ne dedim bi şaşkınlık sonra geriye bassam ne kaybederim diyerekten dokununca çözdüm işi. Ss almak geç aklıma geldi. Küçük bişey hemen düzeltilebilir gibi geliyor tabi yanlışlık varsa.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çince olanlar dil dosyasında yok, smalidedir. İleri ki güncellemede dil dosyasına aktarırlar. İngilizce olmayan bir şeye bende bir şey yapamam.Merhaba. Bugün farkettiğim birkaç noktatı paylaşmak istiyorum.
1. Ana ekranda görülen bilgilerde kalori olduğunu düşündüğüm ve hemen altında uyku süresinin yazdığı bölümde birimler Çincede kalmış durumda.
1.a. Ayrıca kalp atışlarını gösteren yerde vki(vücut kitle endeksi) gösteriyor. Bunun birimi bpm olmalıydı gibi geliyor. Yanılıyor da olabilirim tabi.
2. Uyku takip kısmında uykuya geçilen zamanı gösteren kısım 'dün gece ki uyanma' olarak çevrilmiş. Benim için sorun değil gerçi sırf bir kere denemek için açtım ama genel olarak kullacak insanlar için küçükte olsa gözüne batacak bir sorun gibi.
2.a. Ayrıca uyku modunda uyanma zamanını programa girilen zamanı gösteriyor. Bu durum böyle mi sürekli? Bununla karşılaşan var mı?
Öncekini kaldırıp yüklemeyi dener misin?Kurulumu tamamlayamıyor. Neden olabilir? Daha önce de buradan indirip kurulum yapmıştım.