Uygulama Mi Sports V.2.1.5 [Miui Türkiye Ekibi]

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hepsini denedim olmuyor hocam.

Hocam ilk bağlantı bazen çok zorlayabiliyor... Ben hep son derece kolay bağlıyordum ama son rom değiştirmemden sonra yaklaışık yarım saat uğraştım. Band ve telefon birbirlerine çok yakın olsunlar. Telefonu kapatıp açın, bluetooth'u kapatıp açın gibi önerilerde bulunacağım ama açıkçası ilk denemede bağlanmadıysa biraz uğraştırıyor...

sdtzby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
zenfone 2
Konular
0
Belirgin bir çözümü yok yani. Neyse iyice soğudum bileklikten bu gün iade ediyorum.

Teşekkürler bilgilendirme için.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Belirgin bir çözümü yok yani. Neyse iyice soğudum bileklikten bu gün iade ediyorum.

Teşekkürler bilgilendirme için.

Maalsef hocam. Özel olarak xiaomi cihazlarıyla son derece uyumlu çalışıyor fakat diğer markaların ürünleriyle nadiren de olsa bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Görebildiğim kadarıyla kocaelinde yaşıyorsunuz. @HiddeNKinG de aynı şehirde. Kendisiyle bir iletişime geçin isterseniz belki haftasonu cihazları elden ona gösterebilirseniz bir çözüm üretebilir.

sdtzby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
zenfone 2
Konular
0
Maalsef hocam. Özel olarak xiaomi cihazlarıyla son derece uyumlu çalışıyor fakat diğer markaların ürünleriyle nadiren de olsa bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Görebildiğim kadarıyla kocaelinde yaşıyorsunuz. @HiddeNKinG de aynı şehirde. Kendisiyle bir iletişime geçin isterseniz belki haftasonu cihazları elden ona gösterebilirseniz bir çözüm üretebilir.

Bilekliği iade ettim. Anlamadığım acaba bendeki bileklikte mi sorun var ? Zira zenfone 6 da kolaylıkla tanıttım diyen var başka forumlarda. Zenfone 6 ile çalışıyorsa zenfone 2 ile de çalışıyor olması gerekmez mi ? Hayır zenfone 2 ile bu bilekliği kullananı görmedim. Para iadesi olduğunda başka bir satıcıdan tekrar mı alsam diye düşünmüyor değilim. Şansımı bir kez daha kullanacağım galiba. İşlemci ile alakalı bir sorun olsa zenfone 6 da da çalışmaması gerekir sanırım. Gerçi bendeki zenfone 6 da da çalıştıramadım.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Bilekliği iade ettim. Anlamadığım acaba bendeki bileklikte mi sorun var ? Zira zenfone 6 da kolaylıkla tanıttım diyen var başka forumlarda. Zenfone 6 ile çalışıyorsa zenfone 2 ile de çalışıyor olması gerekmez mi ? Hayır zenfone 2 ile bu bilekliği kullananı görmedim. Para iadesi olduğunda başka bir satıcıdan tekrar mı alsam diye düşünmüyor değilim. Şansımı bir kez daha kullanacağım galiba. İşlemci ile alakalı bir sorun olsa zenfone 6 da da çalışmaması gerekir sanırım. Gerçi bendeki zenfone 6 da da çalıştıramadım.
Örnek veriyorum: Iphone 4 de bluetooth donanımı düşük olduğu için g-shock saatler çalışmıyor ama ıphone 4s te çalışıyor. Sendeki durum buda olabilir. İyi bir araştırma yaparak tekrar almaya karar ver

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Arkadaşlar sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum.
Geçen hafta tatildeydim Mi Band ile havuza girdim denize girdim hiç bir sorun yaşamadım ta ki tatilimin son günlerinde 2.50 mt derinliğe 8-10 kez dalıncaya kadar, :) Mi Band 2.50 mt de muhtemelen basınca dayanamadı ve çalışmıyor aldığım günden son günlerine kadar banyo dahil hiç çıkartmadığım Mi Band helvasını kavurdum ve çöpe attım. :) gerçi bugün yenisini aldım tekrar Mi Band kullanmaya devam ediyorum ama bu bilgiyide sizler ile paylaşayım istedim.. :)

gangstar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunc
Konular
0
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun gerçekleşti ben buradan indirdiğim bildirimli sürümü kullanırken heyecanıma yenik düştüm gül gibi kullandığım uygulamayı silip google playden resmi son sürüm uygulamayı yükledim. Durum böyle olunca bildirim konusunda sıkıntı yaşadım sadece 3 tane bildirime izin veriyor neyse siteden eski sürümü yükledim kurdum bu sefer de cihaz tepki vermiyor ne titreşim ne renkler, adımları falan sayıyor ama kolumda hiç bir tepki yok. Google playden indirdiğim sürümle birlikte cihaz kendini güncelledi bunun bir geri dönüşü var mı? Ya da aynı şekilde bildirimlerin tamamına izin veren yeni versiyon bir sürüm yardımcı olursanız çok sevinirim.

beyazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
5,0
Cihazım
mi band
Konular
2
arkadaşlar aynı sorun ben dede var googleplayden indrdiğim uygulma ile çalışıyor sadece uygulmadada sıkıntılar var sankı demo gibi ışık rengi değişmiyor bir çok uygulma çalışmıyor uygulmayı yükleyince mifite yazılım yüklüyor sonra dışardan yüklediğim iz sizlerin yapmış oldugu uygulamaları yüklediğimizde bu sefer bilekliği hiç görmüyor hiçbir uygulma çalışmıyor geliştirici arkadaşalr yardımcı olabilirmı aceba saygılar

Üst Alt