- Adım
- Sedat
- Cihazım
- zenfone 2
- Konular
- 0
bilekliği telefonunuza yaklaştırın '' hatta üstüne koyun''
Hepsini denedim olmuyor hocam.
bilekliği telefonunuza yaklaştırın '' hatta üstüne koyun''
Hepsini denedim olmuyor hocam.
Belirgin bir çözümü yok yani. Neyse iyice soğudum bileklikten bu gün iade ediyorum.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Maalsef hocam. Özel olarak xiaomi cihazlarıyla son derece uyumlu çalışıyor fakat diğer markaların ürünleriyle nadiren de olsa bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Görebildiğim kadarıyla kocaelinde yaşıyorsunuz. @HiddeNKinG de aynı şehirde. Kendisiyle bir iletişime geçin isterseniz belki haftasonu cihazları elden ona gösterebilirseniz bir çözüm üretebilir.
Örnek veriyorum: Iphone 4 de bluetooth donanımı düşük olduğu için g-shock saatler çalışmıyor ama ıphone 4s te çalışıyor. Sendeki durum buda olabilir. İyi bir araştırma yaparak tekrar almaya karar verBilekliği iade ettim. Anlamadığım acaba bendeki bileklikte mi sorun var ? Zira zenfone 6 da kolaylıkla tanıttım diyen var başka forumlarda. Zenfone 6 ile çalışıyorsa zenfone 2 ile de çalışıyor olması gerekmez mi ? Hayır zenfone 2 ile bu bilekliği kullananı görmedim. Para iadesi olduğunda başka bir satıcıdan tekrar mı alsam diye düşünmüyor değilim. Şansımı bir kez daha kullanacağım galiba. İşlemci ile alakalı bir sorun olsa zenfone 6 da da çalışmaması gerekir sanırım. Gerçi bendeki zenfone 6 da da çalıştıramadım.