- Adım
- Diyar
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 se
- Konular
- 19
Bende öyle deilMi8 se de pil durumunuz nasıl ekran süresi ?? Rom güzel çalışıyor fakat ben pil tüketimini beğenmedim
Bende öyle deilMi8 se de pil durumunuz nasıl ekran süresi ?? Rom güzel çalışıyor fakat ben pil tüketimini beğenmedim
Peki 3-4 ay güncelleme almıyor ya Rom da sapıtma oluyor mu ?HarunErdinç Kendi telefonum adına konuşayım miui 10.3 sürümü 19.09.2019 da yayınladı miui 11 de 06.12.2019 da yayınlandı. stabil versiyona bakıldığında 3-4 ay gibi bir sürede güncelleme veriliyor. Değişiklik gösterebilir.
HocamPeki 3-4 ay güncelleme almıyor ya Rom da sapıtma oluyor mu ?
Dedi ve 1 saat sonra rom yüklediBen şu ana kadar rastlayamadım. Çünkü günde 4 rom değiştirip geri döndüğümden dolayı. Mi 9 de ve T de uzun süre kullandım. Her hangi bir bozulma görmedim. Ve şuan 9 T Pro da yine stabil versiyona döndüm. Bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Bir süre açık bir zaman kavramıDedi ve 1 saat sonra rom yükledi![]()
son sorum Mi note 10 için stabil yeni gelmiş Stabil romda daha doğrusu mi note 10 için yüklüyeceğim romda içinde ne gibi yenilikler var nerden görebilirim hocamHocam
Ben şu ana kadar rastlayamadım. Çünkü günde 4 rom değiştirip geri döndüğümden dolayı. Mi 9 de ve T de uzun süre kullandım. Her hangi bir bozulma görmedim. Ve şuan 9 T Pro da yine stabil versiyona döndüm. Bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Hocam taban olarak xiaomi.eu romun aynısı. Forumdaki Note 10 başlığındaki konudan bakabilirsiniz.son sorum Mi note 10 için stabil yeni gelmiş Stabil romda daha doğrusu mi note 10 için yüklüyeceğim romda içinde ne gibi yenilikler var nerden görebilirim hocam
Teşekkür ederim Pazartesi bootladr açılıyor o zaman denicem inşeAllahHocam taban olarak xiaomi.eu romun aynısı. Forumdaki Note 10 başlığındaki konudan bakabilirsiniz.