- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Ota üzerinden geçebilirsinizEvet. Mi room beta miui 11 20.3.26
Ayarlar dan sistem güncellemesi ile
Ota üzerinden geçebilirsinizEvet. Mi room beta miui 11 20.3.26
TeşekkürlerOta üzerinden geçebilirsiniz
Ayarlar dan sistem güncellemesi ile
Rica ederim isterseniz ikinci seçenek olarak zip dosyasını indirip twrp ile manüel kurabilirsiniz.Teşekkürler
hocam mi 8 se miroom miui 12 betadayım miroom miui 11 e geçmek istiyorum hangi sürümü en iyisi miui 11 beta veya stabil olarak hangisini önerirsinizRica ederim isterseniz ikinci seçenek olarak zip dosyasını indirip twrp ile manüel kurabilirsiniz.
hocam mi 8 se miroom miui 12 betadayım miroom miui 11 e geçmek istiyorum hangi sürümü en iyisi miui 11 beta veya stabil olarak hangisini önerirsiniz
forum.miuiturkiye.net
bu en iyisi mi hocam sarj vs. konusundaRehber - MIUI 12'den MIUI 11'e Dönüş Rehberi
Merhabalar, bugün MIUI 12 tanıtıldı. Ben şimdiden açılacak olan MIUI 12'den MIUI 11'e nasıl dönerim konularını tahmin ediyorum giggle~~ Her MIUI güncellemesininden sonra yaşanıyor bir klasik. Açılacak Olan Konu Başlığı; MIUI 12'den MIUI 11'e Nasıl Dönebilirim? Yașanılacak Sorunlar; MIUI 12...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son çıkan beta sürümü hocam ama siz stabil kurun sizin cihazlarda modem sıkıntısı oluyor. Link ekliyorum.bu en iyisi mi hocam sarj vs. konusunda
hocam modem dosyası flashlarım sorun yok en iyisini istiyorum sadeceEn son çıkan beta sürümü hocam ama siz stabil kurun sizin cihazlarda modem sıkıntısı oluyor. Link ekliyorum.
Üst mesajdaki romu kurabilirsiniz alternatif olarak bu aşağıdaki romu da kurabilirsiniz.hocam modem dosyası flashlarım sorun yok en iyisini istiyorum sadece![]()