Bende tam konuya girmiştim bunu yazmayaHocam miroom son beta benimde
Vanced genel ayarlar ekran içinde ekran tık kaldırın düzelir,
Bende tam konuya girmiştim bunu yazmayaHocam miroom son beta benimde
Vanced genel ayarlar ekran içinde ekran tık kaldırın düzelir,
Niye APK olarak yüklediniz modül olarak kurun öbür türlü çok şarj yerBende tam konuya girmiştim bunu yazmayaepey uğraştırdı bırde yuklemesne uğraştım. Kabul etmiyor apkları guvenlık rıskı vs.. Dıye
Öyle yaptım. Android 9 da apk ıdı sarj yemedı hiç hatta konusu açılmıştı geçenlerde bende ss attım sorun çıkarmadı yani. yine apk yukleyım dedım bazı apk ları yükledi ama cok uğraştığım ıcın hatırlamıyorumNiye APK olarak yüklediniz modül olarak kurun öbür türlü çok şarj yer
En iyisi modül olarak yüklemek zaten magisk yüklü geliyor siz zoru secmissiniz hocamÖyle yaptım. Android 9 da apk ıdı sarj yemedı hiç hatta konusu açılmıştı geçenlerde bende ss attım sorun çıkarmadı yani. yine apk yukleyım dedım bazı apk ları yükledi ama cok uğraştığım ıcın hatırlamıyorumen son modul olarak yükledim ayarları kurcalarken sorunu buldum
Aslında acılan o konu (sarj konusu) eskiden nasıl yukledıysem oyle yapayım dusuncesıne ıttı benıEn iyisi modül olarak yüklemek zaten magisk yüklü geliyor siz zoru secmissiniz hocam
Hocam dün 2 konudada anca masik dedinizAynen hocam masik her telefonda iyidir
Biliyorum hocam o yüzden herkese tavsiye ediyorumHocam dün 2 konudada anca masik dedinizbi indireyim dedim. İyikide indirmisim gayet guzel rom. Cihaz redmi note 5
Bu özellik android 10 ile gelen bir özellik olduğu için otomatik parlaklık kapalı da olsa dediğiniz gibi ışığa göre parlaklık değeri artıp azalabiliyor.Miroom 9.11.1 yüklü cihaz mi9t cihaz güneşe çıkınca otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen kendi kendine parlaklığı 1-2 saniye açıp kapatıyor aynı sorunu yaşayan var mı?
Peki kapatmanın bir yolu yok mu?Bu özellik android 10 ile gelen bir özellik olduğu için otomatik parlaklık kapalı da olsa dediğiniz gibi ışığa göre parlaklık değeri artıp azalabiliyor.