- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
Masik Roma geçin hocamstabil sürümünü yükleyen varmı rom un. Akıllı ağ modu gibi extra özellikler dahil mi stabil sürümde?
Masik Roma geçin hocamstabil sürümünü yükleyen varmı rom un. Akıllı ağ modu gibi extra özellikler dahil mi stabil sürümde?
masik için son sürümün de iyi değil diye bi yorum gördüm. mi room betayı yükledim. Bu arada masik kullandım daha önce 2-3 sürümünü miroom masik arası gidip geliyorum genelde. son zamanlar pek sık rom değiştiremesemde mi room u beğenmezsem masik denerim. Aslında android 9 stabil mi roomdan da memnundum fakat son zamanlar çok fazla donma yapması ve xposed ın çıkmış olmasından dolayı değiştirdim.Masik Roma geçin hocam
Kesinlikle dene kalırsınız zaten masik miroomu temel alıyormasik için son sürümün de iyi değil diye bi yorum gördüm. mi room betayı yükledim. Bu arada masik kullandım daha önce 2-3 sürümünü miroom masik arası gidip geliyorum genelde. son zamanlar pek sık rom değiştiremesemde mi room u beğenmezsem masik denerim. Aslında android 9 stabil mi roomdan da memnundum fakat son zamanlar çok fazla donma yapması ve xposed ın çıkmış olmasından dolayı değiştirdim.
İyidir hocam ufak tefek hata varsa idare edilirmasik için son sürümün de iyi değil diye bi yorum gördüm. mi room betayı yükledim. Bu arada masik kullandım daha önce 2-3 sürümünü miroom masik arası gidip geliyorum genelde. son zamanlar pek sık rom değiştiremesemde mi room u beğenmezsem masik denerim. Aslında android 9 stabil mi roomdan da memnundum fakat son zamanlar çok fazla donma yapması ve xposed ın çıkmış olmasından dolayı değiştirdim.
Pil konusunda masik-mi yoksa mi roommu? Cihaz redmi note 5
Aynen hocam masik her telefonda iyidirEşim kullanıyor Note 5 de MASİK derim
Bakalım 1-2 hata gördüm artarsa masık e geçerim. Bı kaç gün sans vereyimKesinlikle dene kalırsınız zaten masik miroomu temel alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyidir hocam ufak tefek hata varsa idare edilir
Geçin hocam masik iyidirBakalım 1-2 hata gördüm artarsa masık e geçerim. Bı kaç gün sans vereyim