MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
13
daha önceden açık mıydı Volte ? simcard vs değiştirdiniz mi ya da
*#*#86583#*#* kodunu arama tuşlarıyla girerek ekranda tekrardan ''Carrier check disabled'' yazmasını bekleyin sonrasında kontrol edin

*#*#4636#*#* yine tuşlayarak telefon bilgisi-aşağıdan Volte açık mı ona da bir bakın
Açıktı hocam, eu da kullanıyordum, kodu girdim zaten disabled demişti. Telefon bilgisi de şu şekilde

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-24-21-35-58-726_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-24-21-35-58-726_com.android.settings.jpg
    376,7 KB · Görüntüleme: 35

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
Açıktı hocam, eu da kullanıyordum, kodu girdim zaten disabled demişti. Telefon bilgisi de şu şekilde
herşey normal gözüküyor bu şekilde, aklıma gelen tek çözüm yeniden temiz kurulum yapmak malesef

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Hocam belki biraz zahmetli olacak ama tekrar eu rom kurup baksanız volte gelecek mi, sonra miroom u tekrar kurmayı deneyebilirsiniz,

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
13
herşey normal gözüküyor bu şekilde, aklıma gelen tek çözüm yeniden temiz kurulum yapmak malesef
Anladım hocam, teşekkürler, zaten fazla durmam bu romda, bir hafta kullanayım bi. İlginiz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam belki biraz zahmetli olacak ama tekrar eu rom kurup baksanız volte gelecek mi, sonra miroom u tekrar kurmayı deneyebilirsiniz,
Baya zahmetli gerçekten :) bu şekilde bir hafta kullanayım bi, volte olmazsa olmaz değil sonuçta. İlginiz için teşekkürler

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
ben her rom kurduğumda volteyi kapatıyorum, millet açmaya çalışıyor. :D Sürekli 4g ve üzerinde çeken bir operatör bulmak zor. Bina içine giriyorsun şebeke düşüyor. 4.5 g çekiyor ama bağlantı can çekişiyor. Haliyle volte'deyken arama sırasında sürekli kesinti oluyordu, ses gitmiyordu bazen vs. Bu zamana kadar voltesiz telefonla konuşup karşıyı anlamadığım olmadı, sonuçta müzik dinlemiyoruz, duysam yetiyor bana. :D

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
13
ben her rom kurduğumda volteyi kapatıyorum, millet açmaya çalışıyor. :D Sürekli 4g ve üzerinde çeken bir operatör bulmak zor. Bina içine giriyorsun şebeke düşüyor. 4.5 g çekiyor ama bağlantı can çekişiyor. Haliyle volte'deyken arama sırasında sürekli kesinti oluyordu, ses gitmiyordu bazen vs. Bu zamana kadar voltesiz telefonla konuşup karşıyı anlamadığım olmadı, sonuçta müzik dinlemiyoruz, duysam yetiyor bana. :D
;)

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Kalvye de ki dünya işaretine dokunup dili Latin alfabesine çevirmek hiç aklınıza gelmedi mi hocam. Çözüm bu kadar basit. Yani birazcık çok azıcık çaba.
gelmez mi ama o seçenek yok çıkmıyor ah keşke farklı telefon ile video çekme şansım olsaydı
hatta 4 wipe ile sıfırdan kurulum yaptım aynı lanet devam ediyor kiril alfabesimidir nedir twrp data yedeğini üstüne çaktım bu seferde com.securitycenter durduruldu hatası alıyorum her ekran açtığımda cache ve dalvik temizledim cıxx aynı hata devam ediyor eski tellerde hiç böyle problemler olmazdı tıkır tıkırdı ya romlarda ya twrplerde problem var yeni cihazlarda hep

Son düzenleme:

adem2336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Pocofhone f1
Konular
6
Pocophone F1 de Beta sürümlerinde stereo hoparlör çalışmıyor neden acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar

MutluDemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Dikkatimi çekti ve yardımcı olmak adına bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.
WiFi sorunu için ( Çekimi zayıf,çekmiyor vs. ) sadece Mi 9T için kullanabileceğiniz PERSİST img dosyası ve Mi 8 Mi 9 ve alt-üst modelleri için volte aktifleştirmek için kullanabileceğiniz dosyaları ekte paylaşıyorum.
DİKKAT : Tekrar ediyorum PERSİST.img dosyasını sadece ama sadece Mİ 9T'de kullanabilirsiniz.
Volte için VoEnabler dosyasını kullanmak için böyle bir kısıtlama yoktur.Mi 8 - Mi 9 - CC vb cihazlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
KURULUM : VoEnabler-v1.4 dosyasını TWRP den direkt flashlayarak yada MAGİSK ten flashlayarak kullanabilirsiniz.
Mi 9T için PERSİST.img dosyasını zip içerisinden çıkartarak telefonunuzun içine atarak TWRP den flashlayınız.

Ekli dosyalar

• VoEnabler-v1.4.zip
    4,9 KB · Görüntüleme: 8
  • persist.zip
    66,2 KB · Görüntüleme: 3
Üst Alt