MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Miroom 9.12.12 den 9.12.19a geçiş yaparken telefon kendinimi twrpye geri atıyor. 2 wşpe yaptım olmadı 3 wipe yaptım yine olmadı. Cihazım mi6. Bu sorun neden oluyor acaba her hafta normal şekilde geçiş yapıyorum ilk defa böyle oluyor

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
13
9.12.19 yükledim gayet akıcı ve hızlı şimdiye kadar bir problem yaşamadım ancak volte bir türlü olmuyor. Aktif hale getiremedim. Roomdan mı kaynaklanıyor acaba

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
9.12.19 yükledim gayet akıcı ve hızlı şimdiye kadar bir problem yaşamadım ancak volte bir türlü olmuyor. Aktif hale getiremedim. Roomdan mı kaynaklanıyor acaba

önceki sürümde aktifse direk aktif olması gerekiyor ( güncelleme yaparak geçtiğinizi varsayıyorum, diğer türlü temiz kurulum vs yaptıysanız arama kısmından kod girerek aktif etmeniz gerekir ), sim kart ayarları kısmından birde volte kullan kımını kapatın sonra açın tekrar biraz bekleyip bakın, önceden bir kere böyle aktif olmuştu güncelleme yaptığımda

bensen63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
network mikrotik
Konular
44
önceki sürümde aktifse direk aktif olması gerekiyor ( güncelleme yaparak geçtiğinizi varsayıyorum, diğer türlü temiz kurulum vs yaptıysanız arama kısmından kod girerek aktif etmeniz gerekir ), sim kart ayarları kısmından birde volte kullan kımını kapatın sonra açın tekrar biraz bekleyip bakın, önceden bir kere böyle aktif olmuştu güncelleme yaptığımda
Dediklerinizi uyguladım ama değişen birşey yok

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
17
Volte bende çalışıyor sorunsuz

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
otadan indirip twrpden 2 wipe ile yaptım ekranda rusça birşeylşer yazdı 2 seçenek vardı biri wifi biri mi hesabıydı ama alfabe kiril olduğu için yapamadım .
twrp backup 'ım vardı da döndüm tekrar.
mi hesabı falan kapatmak mı gerekli güncelleme öncesi izlenmesi gerekli adımlar var mı miroom beta 9.11.29 dan güncelleme yapmaya çalışıyorum.
Bu konuda yorumu olan yokmu arkadaşlar.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Bu konuda yorumu olan yokmu arkadaşlar.
Bu olay telefona göre değişiyor gibi geldi bana. Ben de Mi6 da 2 vipe ile geçtim hiç bir sorun olmazken, mi 9 Lite de sizin bahsettiğiniz gibi durum oluştu. Nedenini ben de bulamadım.

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
13
Temiz kurulum yaptım hocam tüm wipe leri yapıp öyle kurum. Dediklerinizi yapmıştım ama değişen birşey olmadı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-24-18-26-33-604_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2019-12-24-18-26-33-604_com.android.phone.jpg
    212,7 KB · Görüntüleme: 44

canbaba99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Canbaba
Cihazım
Redmi3 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
19
arka kamera potre modu göstermeme sorunu devam ediyor mu?
Bir de kurulumdan sonra şebeke çekmemesinden dolayı modem dosyası yüklüyormusunuz?

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
Temiz kurulum yaptım hocam tüm wipe leri yapıp öyle kurum. Dediklerinizi yapmıştım ama değişen birşey olmadı.

daha önceden açık mıydı Volte ? simcard vs değiştirdiniz mi ya da
*#*#86583#*#* kodunu arama tuşlarıyla girerek ekranda tekrardan ''Carrier check disabled'' yazmasını bekleyin sonrasında kontrol edin

*#*#4636#*#* yine tuşlayarak telefon bilgisi-aşağıdan Volte açık mı ona da bir bakın

Son düzenleme:
Üst Alt