MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Bende note7 ye miroomun son betasını yükledim, duo ve instagramda görüntülü görüşme yaptığım halde ve tüm izinleri vermeme rağmen whatsapp aero görüntülü görüşme yapmıyor, gelen resim ve videoları indirmiyor, karşı tarafa da göndermiyordu. Birkaç kere kaldırıp, tüm klasörlerini silip yeniden yüklememe rağmen düzelmedi. Her seferinde doğrulama onayı için saatlerce beklemekte ayrı bir dert. Sonunda vazgeçip normal whatsapp yükledim, onda bu sorunlar olmadı.
Rom ayni rom, daha once de yukledim, whatsalp aero da ayni, onceki gun sorunsuz kullaniyordum.
Bir de şöyle bir durum oldu, Rom ilk yuklendiginde hata vermedi ama reboot dedigimde isletim sistemi yuklu degil, emin misiniz diye sordu ben de eminim dedim ve normal acildi isletim sistemi. Ama muhtemelen romun ilk yuklenmesinde olan bir problem kaynakli bunlar hep.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum. Beta güncellemesi geldiğinde bu güncellemeyi yaparsam, root ve modüller gider mi ?

Necones

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necmettin
Cihazım
Mi 10t 5g
Konular
1
9 se ye format data yaparak Miroom 20/1/21beta yükledim ama kilit acildiginda hicbi ikonlar hava durumu gibi ana ekranda bisey gozukmuyor alt tuslara bikac bastigimda sonradan geliyor hesapmakinasi durduruldu hatasi veriyor acaba baskalarindada varmi yada masik roma geri donmelimi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
9 se ye format data yaparak Miroom 20/1/21beta yükledim ama kilit acildiginda hicbi ikonlar hava durumu gibi ana ekranda bisey gozukmuyor alt tuslara bikac bastigimda sonradan geliyor hesapmakinasi durduruldu hatasi veriyor acaba baskalarindada varmi yada masik roma geri donmelimi
Launcher sorunu herkeste vardı son çıkan Alpha launcher kurun

Üst Alt