MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yaptım hocam, her iki denemede de.

Zip dosyası hatalı inmiş olabilir, PC üzerinden indirin ve güncel twrp ile deneyin...

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Zip dosyası hatalı inmiş olabilir, PC üzerinden indirin ve güncel twrp ile deneyin...

ROM işine ilk girdiğimde de miroom yüklerken patlamıştım :) Sonraki romlarda sıkıntı olmadı, şimdi yine bir miroom denemesinde yine başarısız oldum.
PC'den indirdim romu, doğru şekilde yüklediğimi düşünüyorum çünkü bugün içinde yüklediğim 3. rom, diğer ikisinde problem olmadı.
İlk denememde de heralde paket sıkıntılı indi demiştim, yine aynı bahaneye sığınacağım sanırım :) miroom'la yıldızım barışmadı bir türlü...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ROM işine ilk girdiğimde de miroom yüklerken patlamıştım :) Sonraki romlarda sıkıntı olmadı, şimdi yine bir miroom denemesinde yine başarısız oldum.
PC'den indirdim romu, doğru şekilde yüklediğimi düşünüyorum çünkü bugün içinde yüklediğim 3. rom, diğer ikisinde problem olmadı.
İlk denememde de heralde paket sıkıntılı indi demiştim, yine aynı bahaneye sığınacağım sanırım :) miroom'la yıldızım barışmadı bir türlü...

Ben olsam şansımı fazla zorlamam :) Aman aman bir rom değil, en memnun kaldığım rom masik'di.

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Stoya Masik'i yukledim ama instagram, whatsapp aero, facebook gibi hesap gerektiren uygulamalarda hesaplari acamadim. Sanki bu uygulamalar klasor acamiyor gibi cihaz hafizasinda. Normal whatsapp, tapatalk, donanimhaber forum uygulamalari ise normal calisiyor. Whatsapp aeroda foto gelmiyor mesela tema indirilmiyor klasor acip indiremedigi icin... İzinlere baktim bir gariplik yok gibi.

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam revosa güncelleme gelmiş denedinizmi

Gelen beta sürümü,ben beta kullanmıyorum hocam...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoya Masik'i yukledim ama instagram, whatsapp aero, facebook gibi hesap gerektiren uygulamalarda hesaplari acamadim. Sanki bu uygulamalar klasor acamiyor gibi cihaz hafizasinda. Normal whatsapp, tapatalk, donanimhaber forum uygulamalari ise normal calisiyor. Whatsapp aeroda foto gelmiyor mesela tema indirilmiyor klasor acip indiremedigi icin... İzinlere baktim bir gariplik yok gibi.

Yedekten yükleme yapmayın,format data + 4 wipe ile mi geçtiniz?

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Bende note7 ye miroomun son betasını yükledim, duo ve instagramda görüntülü görüşme yaptığım halde ve tüm izinleri vermeme rağmen whatsapp aero görüntülü görüşme yapmıyor, gelen resim ve videoları indirmiyor, karşı tarafa da göndermiyordu. Birkaç kere kaldırıp, tüm klasörlerini silip yeniden yüklememe rağmen düzelmedi. Her seferinde doğrulama onayı için saatlerce beklemekte ayrı bir dert. Sonunda vazgeçip normal whatsapp yükledim, onda bu sorunlar olmadı.

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Gelen beta sürümü,ben beta kullanmıyorum hocam...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yedekten yükleme yapmayın,format data + 4 wipe ile mi geçtiniz?
Evet format data + 4 wipe yaptim, whatsapp yedegi de yuklemedim ama zaten tek sorun whatsapp aero da deil. Twitter, instagram, facebook hicbirinin klasoru yok, hesaplari acilmiyor.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Bende note7 ye miroomun son betasını yükledim, duo ve instagramda görüntülü görüşme yaptığım halde ve tüm izinleri vermeme rağmen whatsapp aero görüntülü görüşme yapmıyor, gelen resim ve videoları indirmiyor, karşı tarafa da göndermiyordu. Birkaç kere kaldırıp, tüm klasörlerini silip yeniden yüklememe rağmen düzelmedi. Her seferinde doğrulama onayı için saatlerce beklemekte ayrı bir dert. Sonunda vazgeçip normal whatsapp yükledim, onda bu sorunlar olmadı.
Rom ayni rom, daha once de yukledim, whatsalp aero da ayni, onceki gun sorunsuz kullaniyordum.
Bir de şöyle bir durum oldu, Rom ilk yuklendiginde hata vermedi ama reboot dedigimde isletim sistemi yuklu degil, emin misiniz diye sordu ben de eminim dedim ve normal acildi isletim sistemi. Ama muhtemelen romun ilk yuklenmesinde olan bir problem kaynakli bunlar hep.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt