- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 1
Yaptım hocam, her iki denemede de.Format data kesinlikle yap romlar arasında
Yaptım hocam, her iki denemede de.Format data kesinlikle yap romlar arasında
Yaptım hocam, her iki denemede de.
ROM işine ilk girdiğimde de miroom yüklerken patlamıştım Sonraki romlarda sıkıntı olmadı, şimdi yine bir miroom denemesinde yine başarısız oldum.Zip dosyası hatalı inmiş olabilir, PC üzerinden indirin ve güncel twrp ile deneyin...
Recovery - [Android Q] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1102 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın (USB...forum.miuiturkiye.net
ROM işine ilk girdiğimde de miroom yüklerken patlamıştım Sonraki romlarda sıkıntı olmadı, şimdi yine bir miroom denemesinde yine başarısız oldum.
PC'den indirdim romu, doğru şekilde yüklediğimi düşünüyorum çünkü bugün içinde yüklediğim 3. rom, diğer ikisinde problem olmadı.
İlk denememde de heralde paket sıkıntılı indi demiştim, yine aynı bahaneye sığınacağım sanırım miroom'la yıldızım barışmadı bir türlü...
Hocam revosa güncelleme gelmiş denedinizmiBen olsam şansımı fazla zorlamam Aman aman bir rom değil, en memnun kaldığım rom masik'di.
Hocam revosa güncelleme gelmiş denedinizmi
Stoya Masik'i yukledim ama instagram, whatsapp aero, facebook gibi hesap gerektiren uygulamalarda hesaplari acamadim. Sanki bu uygulamalar klasor acamiyor gibi cihaz hafizasinda. Normal whatsapp, tapatalk, donanimhaber forum uygulamalari ise normal calisiyor. Whatsapp aeroda foto gelmiyor mesela tema indirilmiyor klasor acip indiremedigi icin... İzinlere baktim bir gariplik yok gibi.
Bende note7 ye miroomun son betasını yükledim, duo ve instagramda görüntülü görüşme yaptığım halde ve tüm izinleri vermeme rağmen whatsapp aero görüntülü görüşme yapmıyor, gelen resim ve videoları indirmiyor, karşı tarafa da göndermiyordu. Birkaç kere kaldırıp, tüm klasörlerini silip yeniden yüklememe rağmen düzelmedi. Her seferinde doğrulama onayı için saatlerce beklemekte ayrı bir dert. Sonunda vazgeçip normal whatsapp yükledim, onda bu sorunlar olmadı.Stoya Masik'i yukledim ama instagram, whatsapp aero, facebook gibi hesap gerektiren uygulamalarda hesaplari acamadim. Sanki bu uygulamalar klasor acamiyor gibi cihaz hafizasinda. Normal whatsapp, tapatalk, donanimhaber forum uygulamalari ise normal calisiyor. Whatsapp aeroda foto gelmiyor mesela tema indirilmiyor klasor acip indiremedigi icin... İzinlere baktim bir gariplik yok gibi.
Evet format data + 4 wipe yaptim, whatsapp yedegi de yuklemedim ama zaten tek sorun whatsapp aero da deil. Twitter, instagram, facebook hicbirinin klasoru yok, hesaplari acilmiyor.Gelen beta sürümü,ben beta kullanmıyorum hocam...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yedekten yükleme yapmayın,format data + 4 wipe ile mi geçtiniz?
Rom ayni rom, daha once de yukledim, whatsalp aero da ayni, onceki gun sorunsuz kullaniyordum.Bende note7 ye miroomun son betasını yükledim, duo ve instagramda görüntülü görüşme yaptığım halde ve tüm izinleri vermeme rağmen whatsapp aero görüntülü görüşme yapmıyor, gelen resim ve videoları indirmiyor, karşı tarafa da göndermiyordu. Birkaç kere kaldırıp, tüm klasörlerini silip yeniden yüklememe rağmen düzelmedi. Her seferinde doğrulama onayı için saatlerce beklemekte ayrı bir dert. Sonunda vazgeçip normal whatsapp yükledim, onda bu sorunlar olmadı.