romu temiz kurulumla mı kurdunuz yoksa ilk kurarken? başka bir çakışma oluyordur belki eski dosyalarla.Magiski zar zor kaldırdım ama hâlâ aynı? Şuan yükleyemiyorum magiski tekrar.
xposed, miui ile tam uyumlu değil zaten, android 10 ile de tam uyumlu değilse ondan olmuş olabilir ama kaldırınca düzelmesi gerekirdi. ben de kurup kaldırmıştım bir sorun olmamıştı. başka bir şeyleri kurcaladıysanız onları da düşünün.Format datayla kurmuştum zaten de xposed yükleyince oldu zaten hemen kaldırmıştım ama hâlâ kasması ve açılışında sıkıntı varç
Tekrar flaşla başka birşeyler yükleyemeyinFormat datayla kurmuştum zaten de xposed yükleyince oldu zaten hemen kaldırmıştım ama hâlâ kasması ve açılışında sıkıntı varç
Cihaz dilini ingilizce yapıp hesap makinesine girin.Sonra tekrardan dili Türkçe yapın düzelecektir.Selam arkadaşlar. MiRom yükledim. Mi hesap makinesi çalışmıyor. Verileri sildim ama düzelmedi. Sizde de aynı mı?
Düzeldi teşekkür ederim.Cihaz dilini ingilizce yapıp hesap makinesine girin.Sonra tekrardan dili Türkçe yapın düzelecektir.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu menü nasıl kapanıyor?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi