Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stock MIUI Global ve Beta Rom'lar Cihazlarında BL (Bootloader) Kilidini açmış ve TWRP yüklemiş kullanıcılar için daha geniş bir Rom yelpazesi bulunmaktadır. İlave özelliştirmelerle süslenmiş MIUI Bazlı Custom romlardan bazıları aşağıdakilerdir. (Benim tanıttıklarım ise en popüler olanlar...
Ne çabuk okudunuz linki ? Telefonunuzun ana konusunu okuyup karar verin hocam.. Forumda daha önce de yazdım bu romişikullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini etkileyen neden/sebep var...
Ekran sürelerine bakıp aldanmayın...
stoya hocam merhaba mobil veri kullanımını kısıtlasam uygulamalara sıkıntı olurmu sistem uygulamaları dahil çünkü çoğu 5-10 mb bile olsa net yiyor siz yaptınızmı konu dışı ama
Hocam vallaha bu kaçıncı yazışım bilmiyorum, kullanmadığın ve bildirim gelmesini istemediğin tüm uygulamaların oto başlatma,bildirim ve veri kullanımını kapatın. Bu son bir daha sorar SS at dersen kulağını çınlatırım artık
Ne çabuk okudunuz linki ? Telefonunuzun ana konusunu okuyup karar verin hocam.. Forumda daha önce de yazdım bu romişikullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini etkileyen neden/sebep var...
Ekran sürelerine bakıp aldanmayın...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam vallaha bu kaçıncı yazışım bilmiyorum, kullanmadığın ve bildirim gelmesini istemediğin tüm uygulamaların oto başlatma,bildirim ve veri kullanımını kapatın. Bu son bir daha sorar SS at dersen kulağını çınlatırım artık
Hocam açıkçası hızlıca okudum ve ben kendi cihazıma göre iyisini bulamam dediğim gibi romlara yabancıyım böyle devam ediyor
İlginiz için teşekkürler hocam
Stabil de var beta da yükle çok güzel rom güncelleme takıntın varsa beta yükle ya da revos da iyidir ama miroom daha güncel akıcı stabil batarya bakımından çok iyidir
Hocam tekrar yazıyorum ama bu ayarı denediniz mi tam olarak hani kilit açıldıktan sonra simgeler geriden geliyor animasyon olarak onu kapatıyor değil mi? Sırf bu yüzden mi room yüklicem emin olmak istedim şimdiden teşekkür ederim.