- Adım
- furkan
- Cihazım
- mi 8 lite
- Konular
- 12
Merhabalar mı room denemek istiyorum pil performansı ve tasarımları sizce nasıl ekran görüntüsü atabilir misiniz
artık çok geç bootloopta kalmadı zaten telefon. hiç açılmadı mi unlockta döndü. artık her rom yüklemede şifreyi kaldıracam. zaten romdan sonra gitmiş olacak herşey bu riski almam gerekmeyecek en azından.eu da da oluyor bazen gerçekten rom kurulmuyor bazen de durduk yere hata veriyor sen yeniden başlat sistem açılı r 10 dk ya
Hocam bı turlu bu siteden indirmeyi beceremedim yardımcı olur musunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Var
telden deniyorsan masaüstü sürümüne al öyle dene nerde sorun var onu da anlamadımHocam bı turlu bu siteden indirmeyi beceremedim yardımcı olur musun
Sorun yok benden taraftelden deniyorsan masaüstü sürümüne al öyle dene nerde sorun var onu da anlamadım
Öneriniz haftalık mı kararlı mı ?Şöyle söyleyeyim şuanda MiRoom 9.6.27 sürümündeyim StreX arkadaşımın dediği gibi şık sade ve basit bu yüzden pil tüketimi az ben mi 6 kullanıyorum saat akşam 6 gibi %69 seviyelerinde idi yaklaşık 9 saat önce şuanda %40 gayet iyi bir değer ekran süresini söyleyeyim ama günden güne 2 - 3 saat falan oluyor saat 00.00 ı geçince yeni bir gün olarak sayıldığı için. Ayrıca gördüğüm akıcılık ve hızı denediğim romlar da görmedim onuda özellikle ekleyeyim
Haftalik her zamanSorun yok benden taraf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneriniz haftalık mı kararlı mı ?