- Adım
- furkan
- Cihazım
- mi 8 lite
- Konular
- 12
Merhabalar mı room denemek istiyorum pil performansı ve tasarımları sizce nasıl ekran görüntüsü atabilir misiniz
performans kısıtlaması yok iyi oyunlarda.oyun konusunda nasıl performans olarak iyimi acaba
bir sıkıntı görmedim akıcılık performans konusunda.oyun konusunda nasıl performans olarak iyimi acaba
revo dediğiniz revolution mu aosp romben hem mi room hemde revo kullandım mi room güzeldir ama revo daha bi güzel
bence ilk revo dene mi rooma bakmazsın bile ayda 1 güncelleme alıyor revo
şarj konusunda 1 tık daha iyi benim telelfonumda
Miui revolutionrevo dediğiniz revolution mu aosp rom
aklımda aosp olarak kalmış benim cihaza varmı bakayım biMiui revolution
aklımda aosp olarak kalmış benim cihaza varmı bakayım bi
edit: yoğumuş :/
tıkladımız yer çöküyor bugün açamadım siteleri bende 1. mesajda görmeyince yok heralde dedim masik x i beğenmemiştim mi room döneyim diyodum bari mi room stabil çıkana kadar iyiyse bunda durayım belki beğenirimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Var
romda sorun var yükledim ve recovery de rebot yaparken no OS installed are you sure diye uyarı verdi bende umursamadım tabi şimdi galiba hafıza kartımı silmek zorunda kalacağım twrp den dahiliyi göremiyorum ekran açılış şifrem felan olduğu için.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Var
eu da da oluyor bazen gerçekten rom kurulmuyor bazen de durduk yere hata veriyor sen yeniden başlat sistem açılı r 10 dk yaromda sorun var yükledim ve recovery de rebot yaparken no OS installed are you sure diye uyarı verdi bende umursamadım tabi şimdi galiba hafıza kartımı silmek zorunda kalacağım twrp den dahiliyi göremiyorum ekran açılış şifrem felan olduğu için.
sorun twrpdenmiş