- Adım
- taner
- Cihazım
- Poco f5 pro
- Meslek
- Yönetici
- Konular
- 28
natrium. botloop olmasın sonraYok hocam yedeklerinizi alıp, twrp den temizlik yapıp kurun.
Cihaz ne?
natrium. botloop olmasın sonraYok hocam yedeklerinizi alıp, twrp den temizlik yapıp kurun.
Cihaz ne?
cihazım 5s plus hocam inşAllah sıkıntı olmaz. en kısa zamanda deneyeceğim.5s için öyle bir örnek görmedik henüz
MI 5 Prime cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisi de pil konusunda iddaalı. Ben Revulution romu sadece bir kez kullandım. Şimdiler de konusunu takip ediyorsanız MiuiPronun ücretsiz versiyonu olduğu söyleniyor. yani miuiPro gibiyse pil konusunda çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Deneyip öyle yorum yapmak gerekliİsocan01 miroom ve revulution os arasında kaldım. Sence hangisi daha iyi performans ve pil süresi sunar? bilgin var mı?
mesaj alınmıştır hocamİkisi de pil konusunda iddaalı. Ben Revulution romu sadece bir kez kullandım. Şimdiler de konusunu takip ediyorsanız MiuiPronun ücretsiz versiyonu olduğu söyleniyor. yani miuiPro gibiyse pil konusunda çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Deneyip öyle yorum yapmak gerekli
En güzeli kullanıp tecrübe etmek. Kullanım şekli kişiye ve telefona göre değişiyor. M8 için henüz kullanan yoktur diye düşünüyorum . Rom yeni henüz 1 aydır yayınlanıyor Ama altyapı sağlam. Eski MultiRomun yapımcıları geliştiriyor. Ben 8.8.16 sürümünden itibaten kullanıyorum. Memnunum
MI 5 Prime cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi