Hocam romu direk yükleyin, sonunda dalvik cahe ve önbellek silin tamamdır.İlk defa custom rom kurdum ve şu an için Mi Room dan çok memnunum.
Peki yeni güncelleme geldiğinde veri kaybı olmadan nasıl güncelleyebiliriz bu romu?
Şu an 8.12.27 sürümündeyim
Hocam romu direk yükleyin, sonunda dalvik cahe ve önbellek silin tamamdır.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Aynen öyle. Romu indirdikten sonra twrp den instal yapın bitince alttaki butonlardan solda sistemi yeniden başlatın ve sağda vipe dalvik cache var.Twrp den wipe yapmadan install şeklinde mi?
Yeni sürümü bulamadımResmi değişiklikler: 9.1.3
MiRoom ekibindeki değişiklikler: 9.1.3
- Birçok cihazda, Hava Durumu uygulamasının tasarımı güncellendi. (Bazen başlangıçta, performansı hiçbir şekilde etkilemeyen bir hata üretebilir. Çinli geliştiriciler bunu biliyor, bir sonraki güncellemede düzeltmeliler.)
- Bazı cihazlarda sabit otomatik parlaklık.
- Güncelleme arayüzü Temalar uygulaması.
- Masaüstünü çift tıklatarak ekranı kilitleme özelliği eklendi (Ayarlar> Ekran> Masaüstünü çift tıklatarak kilitle).
- Poco teması güncellendi (ayarlardaki simgeler iyileştirildi).
- Yeni uygulama simgeleri eklendi.
- Varsayılan tema için canlı hava durumu simgesi eklendi.
- Bengalce dilinin sabit gösterimi.
- Ekran kesme özelliğine sahip tüm cihazlar için bildirim satırlarının 2 satır halinde gösterilmesi iyileştirildi ve eklendi.
- Uygulama adının aşağıda koyu renkli bir arka plan üzerinde görünen uyarı pencerelerinde görüntülenmesi (Ayarlar> Gelişmiş> Geliştiriciler İçin> Uyarı pencereleri için uygulama adı). Böylece, uyarının hangi uygulamadan atladığı her zaman netlik kazanacaktır.
Yarın yayınlanırYeni sürümü bulamadım
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemeler genellikle her pazartesi öğleden sonra yayınlanıyor.Yeni sürümü bulamadım
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu rom da durduk yere pil azalması oldu mesela kalibrasyon yapmak mümkün müGüncellemeler genellikle her pazartesi öğleden sonra yayınlanıyor.