Konunun ilk mesajında nasıl yüklenir başlığında anlatıyor hocam.Global beta 8.10.25 var
Twrp ve magisk kurulu
Bu Roma nasıl geçebilirim?
Bende pro kullanıyorum yanii ne yapabilirlerki emin olamadımRom sorunsuz kuruldu. Yazılan gibi sade bir roma benziyor, beğendim.
Bu roma uygun gcam arıyorum. Portre modu çalışan, ağır çekim özelliği olan.
Birde endişe ettiğim bir konu var. Malum bankacılık uygulamaları kullanıyoruz, sakata gelmeyelim bu ruslara çok güven olmaz
Bende pro kullanıyorum yanii ne yapabilirlerki emin olamadım
Rom sorunsuz kuruldu. Yazılan gibi sade bir roma benziyor, beğendim.
Bu roma uygun gcam arıyorum. Portre modu çalışan, ağır çekim özelliği olan.
Birde endişe ettiğim bir konu var. Malum bankacılık uygulamaları kullanıyoruz, sakata gelmeyelim bu ruslara çok güven olmaz
Teşekkürler, oradan indiriyorumBuradan telefonunuza uygun modeli kullanabilirsiniz.
Uygulama - Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera
Güvenlik konusunda endişelenmenize gerek olmadığını düşünüyorum. Yıllardır Custom Rom kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Teşekkürler, oradan indiriyorum
Güvenlik konusunda endişelenmemiz gerekirmi?
İlk sayfada manzara modunda haftanın günü bildirim panelinde gözükür diye birşey yazıyor, bu manzara modunda nedir?
Son olarak aşağıdaki ekranda kısa yolları kaldırmanın mümkün mü?
Ana ekran_ standart seçenekler_ önerileri göster pasifleştirinTeşekkürler, oradan indiriyorum
Güvenlik konusunda endişelenmemiz gerekirmi?
İlk sayfada manzara modunda haftanın günü bildirim panelinde gözükür diye birşey yazıyor, bu manzara modunda nedir?
Son olarak aşağıdaki ekranda kısa yolları kaldırmanın mümkün mü?
Çok teşekkürler harikasınızAna ekran_ standart seçenekler_ önerileri göster pasifleştirin
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.