Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

semih.1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Ben banka uygulamaları bildirimlerini özellikle kapatıyorum. O yüzden birşey söylemem doğru olmaz. Ama diğer bildirimler sorunsuz
WhatsApp bildirimlerinin içeriği yine görünmüyor maalesef cihazın mi 8

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Uygulama ayarlarını ve kilit ekranı ayarlarını kontrol edin

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

WhatsApp bildirimlerinin içeriği yine görünmüyor maalesef cihazın mi 8

semih.1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Uygulama ayarlarını ve kilit ekranı ayarlarını kontrol edin

ayarların hepsi tamam ama sonuç aynı

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Bi sikinti yok bende ayar yapmadan gelen bildirimler kilit ekraninda gözüküyor mi8

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Çok yakında, MIUI'nin global versiyonu, acil durumlarda gerekli olan bilgileri anında gönderebilmenizi sağlayan yararlı Acil Yardım özelliğini alacaktır.

Çok kolay ve kullanışlı çalışıyor. Öncelikle, bir SMS iletisinin yardım isteğiyle gönderileceği yakın kişilerin kişilerini belirtirsiniz. Bundan sonra, belirtilen kişilere, acil bir durumda bulunduğunuz yere bir SMS gönderilecekleri bir uyarı ile bir mesaj gönderilecektir.

Ve şimdi en önemli şey. Acil durum yardımını etkinleştirmek için, güç düğmesine art arda 5 kez hızlıca basmanız, ardından telefonun üzerinde GPS'in etkinleştirilmesi ve belirtilen kişilere otomatik olarak bir SMS göndermeniz gerekir. Mesaj, konumunuzu gerçek zamanlı olarak görebileceğiniz bağlantının yanı sıra, cihazın şarjı ve mobil şebekenin sinyal seviyesi hakkında bilgi içeren bir bağlantı içerecektir. Ek olarak, gerekirse, son saat için SMS arama günlüğüne ekleyebilirsiniz. Hepsi bir zamanlar genel Rusça dilinde görüntülenecektir.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Acil durum fonksiyonu, geliştiriciler hiçbir şey değiştirmezse, bir sonraki MIUI MiRum 8/12/20 güncellememizde sunulacak. Çok yakın bir zamanda MIUI'nin global resmi sürümlerine de eklenecek. Daha önce, bu özellik sadece Çin için mevcuttu.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Çok yakında, MIUI'nin global versiyonu, acil durumlarda gerekli olan bilgileri anında gönderebilmenizi sağlayan yararlı Acil Yardım özelliğini alacaktır.

Çok kolay ve kullanışlı çalışıyor. Öncelikle, bir SMS iletisinin yardım isteğiyle gönderileceği yakın kişilerin kişilerini belirtirsiniz. Bundan sonra, belirtilen kişilere, acil bir durumda bulunduğunuz yere bir SMS gönderilecekleri bir uyarı ile bir mesaj gönderilecektir.

Ve şimdi en önemli şey. Acil durum yardımını etkinleştirmek için, güç düğmesine art arda 5 kez hızlıca basmanız, ardından telefonun üzerinde GPS'in etkinleştirilmesi ve belirtilen kişilere otomatik olarak bir SMS göndermeniz gerekir. Mesaj, konumunuzu gerçek zamanlı olarak görebileceğiniz bağlantının yanı sıra, cihazın şarjı ve mobil şebekenin sinyal seviyesi hakkında bilgi içeren bir bağlantı içerecektir. Ek olarak, gerekirse, son saat için SMS arama günlüğüne ekleyebilirsiniz. Hepsi bir zamanlar genel Rusça dilinde görüntülenecektir.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Acil durum fonksiyonu, geliştiriciler hiçbir şey değiştirmezse, bir sonraki MIUI MiRum 8/12/20 güncellememizde sunulacak. Çok yakın bir zamanda MIUI'nin global resmi sürümlerine de eklenecek. Daha önce, bu özellik sadece Çin için mevcuttu.

Miuiproda var şuan kullanmadım daha.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Vardı ama sadece çin bölgesinde çalışıyor diye biliyorum. Kullanmayı bir deneyin isterseniz çalışacak mı merak ediyorum
Tamamdır haber ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vardı ama sadece çin bölgesinde çalışıyor diye biliyorum. Kullanmayı bir deneyin isterseniz çalışacak mı merak ediyorum
Kişi ekleyince ona Türkçe mesaj gitti acil durum kişi olarak ekledim diye ama 5 defa güç tuşuna basınca gitmedi bir şey. Sesli mesajda çince zaten değişmiyor galiba

Son düzenleme:

enginlive

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sanane
Cihazım
yok
Konular
0
bu rom miui 9 mu miui 10 mu ? cevap verecek olan var mı