- Adım
- Taha
- Cihazım
- MI5
- Konular
- 3
Mi5'in defteri dürüldü demek. Yazık oldu.
WhatsApp bildirimlerinin içeriği yine görünmüyor maalesef cihazın mi 8Ben banka uygulamaları bildirimlerini özellikle kapatıyorum. O yüzden birşey söylemem doğru olmaz. Ama diğer bildirimler sorunsuz
WhatsApp bildirimlerinin içeriği yine görünmüyor maalesef cihazın mi 8
ayarların hepsi tamam ama sonuç aynıUygulama ayarlarını ve kilit ekranı ayarlarını kontrol edin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miuiproda var şuan kullanmadım daha.Çok yakında, MIUI'nin global versiyonu, acil durumlarda gerekli olan bilgileri anında gönderebilmenizi sağlayan yararlı Acil Yardım özelliğini alacaktır.
Çok kolay ve kullanışlı çalışıyor. Öncelikle, bir SMS iletisinin yardım isteğiyle gönderileceği yakın kişilerin kişilerini belirtirsiniz. Bundan sonra, belirtilen kişilere, acil bir durumda bulunduğunuz yere bir SMS gönderilecekleri bir uyarı ile bir mesaj gönderilecektir.

Ve şimdi en önemli şey. Acil durum yardımını etkinleştirmek için, güç düğmesine art arda 5 kez hızlıca basmanız, ardından telefonun üzerinde GPS'in etkinleştirilmesi ve belirtilen kişilere otomatik olarak bir SMS göndermeniz gerekir. Mesaj, konumunuzu gerçek zamanlı olarak görebileceğiniz bağlantının yanı sıra, cihazın şarjı ve mobil şebekenin sinyal seviyesi hakkında bilgi içeren bir bağlantı içerecektir. Ek olarak, gerekirse, son saat için SMS arama günlüğüne ekleyebilirsiniz. Hepsi bir zamanlar genel Rusça dilinde görüntülenecektir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Acil durum fonksiyonu, geliştiriciler hiçbir şey değiştirmezse, bir sonraki MIUI MiRum 8/12/20 güncellememizde sunulacak. Çok yakın bir zamanda MIUI'nin global resmi sürümlerine de eklenecek. Daha önce, bu özellik sadece Çin için mevcuttu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Vardı ama sadece çin bölgesinde çalışıyor diye biliyorum. Kullanmayı bir deneyin isterseniz çalışacak mı merak ediyorumMiuiproda var şuan kullanmadım daha.
Tamamdır haber ederimVardı ama sadece çin bölgesinde çalışıyor diye biliyorum. Kullanmayı bir deneyin isterseniz çalışacak mı merak ediyorum
Kişi ekleyince ona Türkçe mesaj gitti acil durum kişi olarak ekledim diye ama 5 defa güç tuşuna basınca gitmedi bir şey. Sesli mesajda çince zaten değişmiyor galibaVardı ama sadece çin bölgesinde çalışıyor diye biliyorum. Kullanmayı bir deneyin isterseniz çalışacak mı merak ediyorum