Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Redmi 5 pronun redmi 5 den farkı ne? Şunun için soruyorum benim telefonum mi5 prime. Mi5 den tek farkı 64 GB olması. Mi5 romları çalışıyor
normalde redmi 5 redmi note 5 pronun lite versiyonu gibi. redmi 5 ve redmi note 5 tamamıyla farklı oluyor. redmi note 5 pro ve redmi note 5 ai ise aynı cihaz. redmi note 5 plus ise farklı bir 3. cihaz.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
nasıl sileceğim hocam
Zipi açın içerisinde META-INF/com/ yolunu takip edin. Magisk adında bir dosya olacak. Onu sileceksiniz. Bir de lazy flasher diye arama yapın forumda. Migiski silin, Romu yeniden flashlayin sistemi yeniden başlatmadan lazy flasher i yükleyip öyle açın telefonu

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Zipi açın içerisinde META-INF/com/ yolunu takip edin. Magisk adında bir dosya olacak. Onu sileceksiniz. Bir de lazy flasher diye arama yapın forumda. Migiski silin, Romu yeniden flashlayin sistemi yeniden başlatmadan lazy flasher i yükleyip öyle açın telefonu
Bu lazy her telefon için geçerli mi

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
normalde redmi 5 redmi note 5 pronun lite versiyonu gibi. redmi 5 ve redmi note 5 tamamıyla farklı oluyor. redmi note 5 pro ve redmi note 5 ai ise aynı cihaz. redmi note 5 plus ise farklı bir 3. cihaz.
Hocam yanlış yazdım Redmi Note 5 ile Redmi Note 5 pro aynı cihaz değil mi? İşlemci farkı vs. Yoksa olur

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
zipin içinde magisk klasörünü sildim bu şekilde deneyeceğim

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam yanlış yazdım Redmi Note 5 ile Redmi Note 5 pro aynı cihaz değil mi? İşlemci farkı vs. Yoksa olur
İşte sorun orda piyasa redmi note 5 diye telefon yok. Redmi 5, redmi note 5 plus, redmi note 5 pro, redmi note 5 ai var. Pro ve ai aynı kod adı taşıyor diğerleri farklı. Sanırım redmi note 5den kasitlaro pro ve ai olan model

axxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zagor
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
12
Kafam karıştı....

robinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
note3 n9005
Konular
3
6x kullanıcısıyım Dün gelen 8.11.23 güncellemesini custom rom olarak veren tek yer miroom. aslında güzel bir rom ama sanırım 6x için ARB tetikliyorlar değil mi? eu rom gibi değil bunların romları anti*rool back silmemişler sanırım?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
6x kullanıcısıyım Dün gelen 8.11.23 güncellemesini custom rom olarak veren tek yer miroom. aslında güzel bir rom ama sanırım 6x için ARB tetikliyorlar değil mi? eu rom gibi değil bunların romları anti*rool back silmemişler sanırım?
Arb tetiklese geliştirici ayrı bir bilgi paylaşımı yapardı. Sadece kontrolünü yapmanı istiyor. Forumda konusu mevcut. Arb olup olmadığını kontrol edin ve yükleyin.

Üst Alt