Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Masik konusunda katılıyorum. Ama onda da çok bug var. Telegram kanalı kaynıyor. Hiç biri tam değil maalesef.
Mi-Room şarj konusu benimde dikkatimi çekmeye başladı. 8.8.20 ye kadar iyiydi ama ondan sonra tüketim arttı. Bakalım inşallah toplarlar tekrar
üçüncü parti kaynaklar muhabbeti olmasa varya, Kurucam normal global stabili, senin paylaştığın exe dosyası ile de kaldırıcam bloatwareleri ohh mis. Sırf yazı tipi ve boyutuna ayar olduğum için kullanmıyorum globali

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Masik konusunda katılıyorum. Ama onda da çok bug var. Telegram kanalı kaynıyor. Hiç biri tam değil maalesef.
Mi-Room şarj konusu benimde dikkatimi çekmeye başladı. 8.8.20 ye kadar iyiydi ama ondan sonra tüketim arttı. Bakalım inşallah toplarlar tekrar
Masik evet bazen sürekli olmasa da kısmı bug vs çıkıyordu karşıma. Mi room, dediğiniz gibi eski sürümlerin şarjı daha uzun ömürlüydü. Oreo olarak daha ilk olmasının da etkisini göz önüne alınarak beklemek gerekecek.

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Mi8 için olduğunu söylediler. Hatta kullanan varmış yukarıdaki yorumları bir okuyun isterseniz. Yani Rom güncel adı 8.8.31 ama geliştirmeler ekleniyor sürekli. Bu sadece global Rom 8.8.31 üzerine yazılmaya devam ediyor anlamında.
Hocam bişey soracam. Telefonumda kesinlikle root ve root uygulamasını istemiyorum. Root olmadan yükleyebilirmiyim ben miroom u. Zip içerisinde masig dosyasını silerek flash ladığımda kurulumda hata oluyor. Rootsuz nasıl yükleyebilirim

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
benim bu romda nedense pil çok çabuk bitiyor :( çok sevmiştim romu fakat pil yüzünden başka roma geçeceğim

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Hocam bişey soracam. Telefonumda kesinlikle root ve root uygulamasını istemiyorum. Root olmadan yükleyebilirmiyim ben miroom u. Zip içerisinde masig dosyasını silerek flash ladığımda kurulumda hata oluyor. Rootsuz nasıl yükleyebilirim
Silince kurulması gerekiyor neden hata veriyor anlamadım. Ama kurulum yapıldıktan sonra da magisk kaldırabilirsinizmagisk unnistalleri indirip dahili hafızaya atın ve kurulum yapıldıktan sonra twrp den flashlayin. Magisk unnistaller forumda magisk modülleri konularında mevcut.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Bende pilde sıkinti gormedim ama
Kullanıcıya göre değiştiği için herkese farklı. Kimisinin hattı iyi çekiyor kimisinin çekmiyor. şebeke arama çok şarj tüketiyor, Arkaplan uygulamaları önemli. Çok değişken var o yüzden tam bir sonuç çıkarmak zor

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Kullanıcıya göre değiştiği için herkese farklı. Kimisinin hattı iyi çekiyor kimisinin çekmiyor. şebeke arama çok şarj tüketiyor, Arkaplan uygulamaları önemli. Çok değişken var o yüzden tam bir sonuç çıkarmak zor
Max 2 cihazında alabilecegim maksimum süre ne kadardır hocam tahmininizce

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Mi5s plus için şarj tüketimi aşırı fazla. Bir saat henüz yeni dolmuşken neredeyse %30 pil yiyor. Kullanım ile de alakası yok. Çünkü yıllardır gerek uygulamalarım olsun, gerek izinler, ayarlar vs olsun hepsi standarttır bende değişmez. Buna rağmen deli gibi şarj yiyor.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro