aynı sorunu yaşamışız. üst versiyonlarda da var sorun o yüzden 9.8.22 yi yükledim. hatta eea yüklü idi acaba alakası varmı diye global 10.3.4 ü yükledim yine düzelmedi.Bu romda büyük sıkıntı var. Eski sürümlerde yapmıyordu ama şuan telefon görüşmesi yaptıktan sonra telefon donuyor. Dokunmatik belli bir süre çalışmıyor. Nedeni yada çözümü hakkında fikri olan var mı ? Tek sorunum bu.
?Merhabalar 9.9.3 son sürüm yükledim cihazım mi 6 biri ile görüşme yaptıktan sonra hat gidiyor 10 15 saniye sonra tekrar geliyor tüm görüşmelerde bu skeilde oluyor ve bu olay çok sinir bozucu hemen arama yapamıyorum bir görüşmeden sonra ve batarya performansı berbat son olarak ahize sesi çok fena kısıldı hep hoparlör den konusuyorum
Normal şekilde her hafta gelen güncellemeyi indirip twrpden kurup wipe yapıp kullaniyorumBende bir haftadır kullanıyorum son sürümü mi6 cihazimda ama dediklerinin hicbiri olmadi bende dostum yüklemeyi nasil yaptınız temiz kurulum oldumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
Büyük ihtimal volteden kaynaklı olabilir hat kesilmesi. Ben 9.9.6 sürümündeyim mi 9 ile 7 saat ekran süresi aldım 2 saat mobile legends sosyal medya vs.Normal şekilde her hafta gelen güncellemeyi indirip twrpden kurup wipe yapıp kullaniyorum
Son durum nedir, memnun musunuz yoksa başka roma mı geçtiniz?Bugün yukledim ama takilmalar var ufakta olsa isinma var cihazda sizde durum nedir? Mi6